Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vannak csak éjszakai munkák?

Vannak csak éjszakai munkák?

Figyelt kérdés
Vagyis olyanok, amiket csak éjjel végeznek. Fura, de pl. közúton locsolóautót, nappal sosem látok.

#munka #éjszakai állások
2012. aug. 3. 09:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
éjjeliőr pl szerintem ilyen :)
2012. aug. 3. 10:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ami az utat locsolja melegben? én elég gyakran láttam errefelé. (pest)

biztonsági őrből van olyan ami éjszakai.

a metró karbantartói is többnyire éjszaka dolgoznak, mivel nappal jár a metró, persze van amikor azonnal kell a meló, tehát lehet nappal is, de az amolyan sos jellegű. Olyan mintha a dokit hívnád sürgősen.

2012. aug. 3. 10:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké és azon kívül, van még más is?
2012. aug. 3. 10:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Most látom a 2-est. Hát igen, a metrókarbantartó és a tisztító is ilyen, ami üzemidőn kívülre esik.
2012. aug. 3. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:
vannak éjszakai árufeltöltők is, bár szerintem az inkább váltott műszak, de lehet, hogy van aki csak éjszaka tölt fel.
2012. aug. 3. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:
pékekre is jellemző az éjszakai munka
2012. aug. 3. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
metróalagutat takaritani sem lenne szerencsés nappal...
2012. aug. 3. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Én szoktam látni locsolóautót, ráadásul szeretnek előttünk menni, amikor kocsival vagyunk :)

Éjszaka nyitva tartó helyek dolgozói is éjjel dolgoznak, pl. diszkók, sörözők, játéktermek.

Nálunk a kórházban van olyan nővér, aki lehetőleg csak éjszakára kéri a beosztását, mondjuk ez azért nem általános, meg ha nem ismeri a fejeseket nem nagyon tehetné meg.

2012. aug. 3. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!