Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Loptál már boltól? Hogyan?

Loptál már boltól? Hogyan?

Figyelt kérdés

azért mert ma voltam a kistesommal,a kis kínaiba,amíg én próbálgattam ruhákat,ő lopkodott.Én felpróbáltam melltartót mondom simán ellophatnám de nem szabad. mentünk a pénztárhoz,és a tesom táskájába veszik észre hogy sok lopott bugyi,zokni hajgumi van ott XD lebukott.XD

de én nem is tudtam róla XDDD

2009. júl. 17. 19:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
az
2009. júl. 27. 15:03
 12/14 anonim válasza:
54%
én minden nap lopok.
2009. dec. 15. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kisgyerek voltam, akkor előfordult, hogy "loptam"...de inkább "csak" jóllaktam a boltban. Ettem túró rudit és a zsebembe raktam a papírját meg hasonlók.
2010. febr. 7. 17:19
 14/14 anonim válasza:

Én kirámoltam a fél teszkót. Szinte minden cucc a pénztárnál jött ki, de persze ami 25-30 ezer ft lett volna az ilyen 100-200-500 ft-ért. Volt hogy a recepción távoztak a cuccok.

Már elég sokminden kijött, mire megdőltem/tünk. Azonnal kirúgtak, lett belőle rendőrségi feljelentés is. Volt a rendőrségen ujjlenyomat és tenyérlenyomat vétel, sorszámos fotózkodás, jegyzőkönyv, stb. Aztán ebből lett bírósági ítélet: 2 év próbára bocsátás + 70.000 ft vagyonelkobzás.

2010. jún. 19. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!