Rendeltél már valamit Tv-n vagy Interneten keresztül?
Én már évek óta szinte mindent a neten rendelek meg... :D
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak!
Műszaki cuccokat (transzmitter, mp3/mp4 lejátszó, monitor, nyomtató, telefon, ventilátor, mikrohullámú sütőt, hűtőszekrény), könyveket, tankönyveket, DVD-filmeket, kozmetikai szereket, vitaminokat, táplálékkiegészítő tablettákat, ruhanemű, ágynemű, mosópor, élelmiszer (a GRoby-tól minden házhoz rendelhető), napi ebédünk és vacsoránk (ebédfutárral olcsóbb, mintha naponta bevásárolnék, főzögetnék), szóval szinte mindent...
De rendeltem már mozijegyet is, színházjegyet is, sokkal kényelmesebb, mint sorbaállni a jegyért, amiért előbb még oda is kellene caplatni, hogy legyen helyünk egy filmre, amire hamar elfogynak a jegyek.
Repülőjegyet, szállodai szobákat is a neten szoktunk rendelni : akár Londonról, akár Egyiptomról volt szó, remekül működik a dolog!
Gyakran rendelek az USA-ból vitaminokat, táplálékkiegészítő tablettákat, általában 3 hét alatt érkezik meg a csomag.
Rendeltem már HongKong-ból is kozmetikai készítményeket, ez a csomag 6 nap múlva érkezett meg. :D
Rendszeresen vásárolok a Vaterán, TeszVeszen, ha elég körültekintő vagyok, akkor jó termékekhez lehet jutni...
A webáruházakkal elégedett vagyok, eddig még soha nem csaptak be semmivel, 1-3 napon belül általában megkapom a megrendelt cuccokat.
TV-shopokkal kapcsolatban fenntartásaim vannak : szerintem ezek a termékek általában silány minőségűek, de biztosan többszörös áron adják, mint kellene!
Kis keresgéléssel ugyanaz a termék más boltokban jóval olcsóbban megkapható!!! (Ugyanez a V-gyalu máshol 1-2ezer Ft.) TV-shopból ezért nem rendelek, mert ugyanazokat a cuccokat mindig megtalálom a neten más boltokban sokkal olcsóbban.
03:01-nek
Úgy látom a weboldalukon, hogy vidékre egységesen 1600 Ft a futárszolgálat. (120 Bp-környéki településre)
javascript:popUP('/info.big?p=transit_cost', '450', '400', '1')
Bp-en az EXPRESSZ kiszállítás (24 órán belül) szintén 1600 Ft, a NORMÁL kiszállítás (kb. 48 órán belül) 960 Ft.
A szállítási díjjal együtt is nagyon megéri, mert a GRoby amúgy is elég olcsó bolt, nem kell félnapot bevásárlással töltögetni, nem kell cipekedni (mindent a konyhádban tesznek le)... :D
Havonta 1-2 alkalommal rendelek, el sem tudom mondani, mennyi időt és fáradságot tudok így megspórolni!
Egyszerre 40-60 palack üdítőt, 30-40 palack ásványvizet szoktam rendelni, beleszakadnék, mire ennyi cuccot hazacipelnék a boltból és felkínlódnám a 4.emeletre!
Mosóporok, öblítők, W.C. papír, minden házhoz jön. :D
Kb. félóra, míg kényelmesen kiválasztom a cuccot a neten, és 15-20 perc, míg átveszem a szállítás napján.
És mindent abszolút frissen szállítanak : a joghurtokat, sajtot, tojást, hűtött termékeket a hűtőtáskában szállítják az ajtómig!
Le sem tudom írni, mekkora könnyebbség pl. ünnepek előtt 10 perc alatt átvennem az egész ünnepi bevásárlásomat, amíg mások félnapokat tipródnak a boltokban, cipekednek haza több fordulóval... :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!