Yoohey - újabb átverési kísérlet? Juhhhééééé!
Nektek mi a véleményetek erről az üzleti vállalkozásról ? ( yoohey pont hu )
Szerintem átverés szaga van. Azt kéri, hogy vásárolj tőle licitjogokat sokezer forintért,aztán licitálj a weboldalon kurrens cikkekre, amit elvileg potom pénzért megvehetsz a bolti árához képest, ha megnyerted a licitet.
Aztán utald ár a kedvező vételárat a számlájukra és várj 2-3 hetet, amíg átveheted a cumót az értesítést követően.
A vállalkozás offshore cégként van bejegyezve egy igen egzotikus off-shore paradicsomban (ha igaz egyáltalán, a fene fogja leellenőrízni ) Semmi konkrét elérhetőség, vagy beazonosítható személy nincs megadva, sűrű a köd.
Én a csábító vásárlási lehetőségek ellenére sem szállnék be ebbe a buliba, mert dől a gázszag belőle. Ti hogy látjátok ?
Valóban, szerintem is itt a szerencsefaktor igen domináns.
Amúgy a klasszikus pilótajátékokban is egyesek még megkapják, ami az ígéretben szerepelt addig, amíg az erről szóló hírek terjedése több madarat terel be a játékba. Aztán, amikor balekok száma csökkenni kezd, ....... :O(
Béke poraira.
Hamvába holt ötlet volt.
Olyan mértékű bizalmat várt el fizető ügyfeleitől amit ő maga nem tett volna meg.
Csak remélhetjük, hogy nem rántotta magával az utolsó időszakban még bideket vásároló szerencsétlenek pénzét, így csak az után húzta le a rolót, hogy maga is jelentős veszteséget könyvelt el. Persze tudjuk, hogy a hasonló ügyeskedő vállalkozásoknál mégiscsak addig szálltak ki, amíg az ügyfelek pénzéből kimentettek kellően sokat a maguk javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!