Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megoldani?

Hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
A szüleim sajnos rettentő maradiak, szerintük, ha zsebpénzt adnának nekem, azzal elrontanának. Tehát nem apok tőlük pénzt, de hivatalosan még nem vállalhatok diákmunkát se, mert még nem vagyok 16. Mégis sok esetben szükségem lenne pénzre, de így nem tudok honnan szerezni. Tudtok esetleg olyan munkát, amit 15 évesen is lehet?

2012. júl. 26. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meggyőzni őket, hogy nem kell nagy összeg, amivel elkényeztethetnek, pusztán annyi, hogy be tud osztani magadnak apróságokra.
2012. júl. 26. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Hivatalosan 15 évesen is vállalhatsz munkát, de szülői beleegyezéssel csak. Igaz, a legtöbb munkakörbe 16 évest kérnek, de én pl. telefonkönyvet vittem ki 15 évesen.
2012. júl. 27. 10:30
 3/6 A kérdező kommentje:
ó, az jó. a barátnőm pedig most lesz 1 hónap mulva 14, ő is dolgozhatna esetleg?
2012. júl. 27. 10:51
 4/6 anonim válasza:
probálkozz valami újság vagy szorólap kihordás vagy a szomszédoknál próbálkozz valamit besegíteni és akkor hátha kapsz
2012. aug. 6. 17:03
 5/6 Schönherz Isk. válasza:

Kedves kérdező!

Diákmunkát vállalni 15 éves kortól csak a tanítási szünetekben lehet szülői engedéllyel, 16 éves kortól pedig már a tanév alatt is, kivéve az éjszakai műszakokat.

2012. szept. 13. 14:21
 6/6 anonim válasza:
én most azt fogom a suliba hogy az ásványosnak adok a tengerből követ lehet hogy jó pénz lesz meg pár csiga házat amit tőle vettem.
2013. máj. 16. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!