Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mégis hogyan csináljam?...

Mégis hogyan csináljam? Dolgozott már valaki ilyet?

Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy sajnos nincs munkalehetőség itt,ahol élek.Dolgoztam,de csak fél évet,addig volt a szerződés.De most alakult egy,ahova a munkahivatal küldött,ha nem akarom,hogy ki tegyenek evidencióból.Itt csak telefonálni kell,értékesíteni kell bizonyos terméket.5 napos próbaidőn vagyok,hogy mégis hogy megy nekem.8-10 megrendelésnek kell lenni,hogy további 1 hónapos próbaidőn legyek,de 2 nap alatt csak 1 lett.Nem lesz meg 10 rendelésem,akkor ez a munka sem lesz :( Nincs fix fizu,forgalom után kapjuk a pénzt.Párom szerint nem jó munka.
2012. júl. 25. 18:39
 1/8 anonim válasza:
Pont ez a lényeg, hogy ne tudd teljesíteni a 10 megrendelést. Nekik hoztál egy megrendelőt, 5 nap alatt esetleg 5-6 megrendelőt hozol. Gondolom dolgoznak vagy tízen rajtad kívül (ha nem többen) a cégnél. Nekik így is, úgy is lesz bevétel és még fizetniük sem kell. Egyébként szabálysértést követnek el, ha nehezen vagy nem teljesíthető normát vagy egyéb feltételt szabnak.
2012. júl. 25. 19:15
 2/8 anonim válasza:
Hagyd ott ezt a munkát! Menjenek a pokolba! :(
2012. júl. 25. 19:16
 3/8 A kérdező kommentje:

En mondtam,hogy nekem ez nem fog menni,erre az volt a vàlasz,hogy akkor nekem gyülik meg a bajom az evidencio miatt :(

Folyamatos munka felvètel van..

2012. júl. 25. 21:38
 4/8 A kérdező kommentje:
1 terméket ha eladok,akkor van belöle 2 eu..semmi...de csak akkor,ha most meg lesz a 10 rendelès
2012. júl. 25. 21:40
 5/8 anonim válasza:
Kérdezd már meg tőlük, hogy a munkaügyi bíróságon is ezt fogják mondani? Hogy képzelik az egészet egyáltalán? Ne félj, a mocsok szemétládák úgy félnek a bíróságtól, mint ördög a tömjénfüsttől!
2012. júl. 27. 13:50
 6/8 anonim válasza:
Amúgy mi az az evidenció?
2012. júl. 27. 13:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem magyarországi vagyok,elnézést.Evidenció-jelentkezni járok,így fizetve van a betegbiztosításom.Ha nem járnék jelentkezni,akkor fizethetnék 50 eurót,csak nem tudom miből,mert a támogatást is elvennék.

Nem értem ezt a munkát,de komolyan.Annyira szeretnék már dolgozni,de rendes melót.Állitólag ezzel a munkával is meg lehet sokat keresni.Ma vagy 4-en is elküldtek melegebb éghajlatra :(

Amúgy ez egy magyarországi cég.

2012. júl. 27. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:
És köszönöm,hogy írtatok.
2012. júl. 27. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!