Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet 15e forintból 150...

Hogy lehet 15e forintból 150 ezret csinálni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 22:01
1 2
 11/19 anonim válasza:
beszorzod 10-el..
2012. júl. 23. 22:47
 12/19 LidoKain válasza:
Ja és ahhoz, csak 10$ kell, de előtte kezdj el pókerstratégiát olvasni!!
2012. júl. 23. 22:53
 13/19 anonim válasza:
Játszd meg tipp-mixen!!! Rakj fel 5meccset legalább 2egészes szorzóval és kb annyi jön ki... :D
2012. júl. 23. 22:54
 14/19 A kérdező kommentje:

régebben elég sokat pókereztem, neten is és normálisan is haverokkal... neten sajnos mindig elvesztettem végül a pénzem, mert nem tudok leállni. Először nyertem pár dollár esetleg 100 at és bár tudom le kellet volna állni "pihenni" de addig játszottam mindig, amíg el nem buktam mindent.

Amikor összeültünk pókerezni páran akkor mindig profittal mentem haza..

aztán jött az online kaszinós korszakom, ekkor kattantam rá a rulett-re ... na ott aztán tényleg sokat buktam.

2012. júl. 23. 22:58
 15/19 A kérdező kommentje:

a tippmix tetszik.. mostanában el is kezdtem, de sajnos nem értek a sportokhoz ..tehát max a szorzók alapján tudok következtetni h melyik esélyesebb ...

volt olyan h 2 meccsen múlt a 200ezres nyeremény :)

ha esetleg van tippmixre valami "nyerő" módszer... arra vevő vagyok, bár ezzel a kaszinós múltammal tudom h. szerencsejátéknál nincs nyerő módszer.

2012. júl. 23. 23:01
 16/19 anonim válasza:

"Ha lenne barmi biztos modszer azt hiszed megosztana barki is PONT veled?" Ezek szerint ismered a kérdezőt? Vagy csak nincs rendben a szexuális életed, és anélkül fikázod őt? Nem értem, hogy egy normális, hasznos oldal adminisztrátorai miért nem tiltják ki az ilyen "jópofa arcokat"!

Amúgy meg lehet 15 ezerből 150 ezret csinálni. Befektetés kérdése, és főleg idő kell hozzá.

2012. júl. 23. 23:20
 17/19 anonim ***** válasza:
15ezer Ft-ért veszel kaparós sorsjegyet, aztán, ha szerencséd van 10 millát is nyerhetsz, ha nincs szerencséd, akkor úszott a 15 is...Szerencsére nem lehet bízni pénzkeresést és megélhetést.
2012. júl. 24. 08:22
 18/19 anonim válasza:
Sok idő... de most érdemes lenne mondjuk majd venned eurót... és majd mikor 300 fölé megy eladni, aztán várni, még lemegy, vagy valutákkal kereskedni, én ezt csinálom, bár nekem váltóm van így könnyen eligazodok, vagy van ezernyi ki trükk, ha leleményes vagy akkor rájössz... a többől mindig könnyebb kevesebb hasznot csinálni, mint kevésből mondjuk a10x-esét... szerintem gyere a váczi utcába és beszélj egy váltóssal, itt mindenki szívesen segít, és megbízhatóak... valahol elkell kezdeni, és is így kezdtem pár éve.
2012. júl. 31. 15:12
 19/19 anonim válasza:
Legyél gázszerelő!
2017. jan. 8. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!