Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aktiválta már vki a bannercser...

Aktiválta már vki a bannercsere partnerprogramot?

Figyelt kérdés

erre gondoltam: http://www.gyakorikerdesek.hu/partnerprogram

csak azért kérdezem, mert én már regisztráltam erre, de még mindig nem aktiválták

2009. júl. 14. 11:59
 1/8 A kérdező kommentje:
opsz, bocsesz, vmiért elnéztem a kategóriát, bocs
2009. júl. 14. 13:45
 2/8 anonim válasza:

Én most regiztem rá,de az én banneremel mivan?MErt azt nemkérték el meg semmi..

Bocs h ilyen későn válaszolok,de most találtam meg a kérdést és gondoltam ha még nézed a kérdést megkérdezem,mondjuk azóta már 100× elfelejtetted,hogy feltetted gondolom,de mind1 :)

2009. aug. 9. 22:59
 3/8 A kérdező kommentje:
nekem még mindig nem aktiválták :D
2009. aug. 10. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Az fura én úgy másfél két hónapja feltöltöttem a bannerem és már másnap aktiválták...3 és fél milliószor jelent meg az oldalon és kb. 1200 látogatót hozott eddig, próbáljatok meg olyan méretű bannert feltölteni ami az oldal bal oldalán és alul is megtalálható!
2009. szept. 28. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocsi helyesbítek: 1700 látogatót hozott az egyik bannerem 4309455-ször jelent meg az oldalon a másik 3735866-szor :D

Úgyhogy én nagyon örülök, a látogatottságok 40-60%-a innen jön...

2009. szept. 28. 17:27
 6/8 anonim válasza:

Nekem nem enged feltölteni:

A feltött file nem jpeg vagy gif kép (Feltöltendő kép (JPG vagy GIF)) (hanem "application/octet-stream")!

Pedig rendes PhotoShop JPG 468*60 as :(

2010. szept. 15. 20:35
 7/8 anonim válasza:
Bocs, már sikerült. Úgy látszik én voltam béna.
2010. szept. 15. 20:37
 8/8 anonim válasza:
Én tegnap töltötem fel és aktiválták is, viszont még nem jelent emg az oldalon! Erre menyi idő kell, hogy várjak?:O
2011. ápr. 17. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!