Ha átutalok a bankszámlámról pénzt a Paypal számlámra, annak van valamilyen díja?
Miért kellene a bankszámládról átutalni a PayPal számládra?!...
Ha vásárolni akarsz valamit a PayPal számlád segítségével, akkor majd a PayPal közvetlenül levonja a vásárlás összegét a bankszámládról és KÉSZ!...
Nem kell pénzt töltened a PayPal számládra!!!...
Mert azt hittem, hogy ahhoz hogy vásárolni tudjak Ebay-en USD-ban kell lennie mindenképpen a pénznek:/ Már küldtem rá kb 1000 forintot, amit át is váltottam.
De akkor, ha 0 forint van rajta akkor is automatikusan leveszi a bankszámlámról a megfelelő összeget vásárláskor és át is váltja magának?
Bankszámláról nem tud "levonni" - ez igy ebben a formaban nem igaz.
En hozzaadtam a bankszamlamat a paypalhoz, majd a bankkartyamat is, amit aktivaltam, tovabba hozzaadtam egy hitelkartyat is.
Amikor a Paypallal fizetek (pl eBayen) akkkor ugye megnyilik a Paypal es ott kivalaszthatom, hogy mit akarok, a Paypal honnan vegye le a penzt, a bankszamlamrol vagy a hitelkartyarol. A bankKartyahoz nem is nyul.
Az elso jol irta, nem kell penzt tenned a Paypal szamladra. A Paypal majd a dollarnak megfelelo forintot von le a szamladrol.
Ha mindenaron penzt akarsz toltogetni a Paypal szamladra a bankszamladrol annak NINCS koltsege, ingyenes :)
Akkor minek van olyan funkciója, hogy át tudjam rá küldeni a pénzt? Azt hittem azért, mert így biztonságosabb..
A paypal biztonsagos ugy ahogy van, az a funkcio nem azert van mert biztonsagosabb.
Pl kapsz nagyitol ajandekba penzt, es azt mindenkepp magadra akarod elkolteni. Viszont a bankszamlad, amivel a PP ossze van kapcsolva, peldaul arrol mas fizetesek is vannak, villany, telefonszamla stb. Vagy a csaladban masnak is van hozzaferese, es ha nem akarod, hogy a nagyitol kapott penz elkoltodjon valami/valaki masra, akkor feltoltod a penzt a PP szamladra es majd egyszer valamikor elkoltod pl egy eBayes vasarlas soran, viszont igy tudod, h a nagyi penzehez senki nem nyul. Igy erthetobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!