Kinek van tapasztalata a Safety Gold Zrt tevékenységével?
Sajnos nekünk igen rossz tapasztalatunk van a Safety Gold Zrt-vel kapcsolatban.
Történetünk a következő: júniusban kötöttünk velük szerződést, amiben vállalják hogy 2 héten belül megkapjuk a megrendelt árut. 3 hét múlva férjem telefonon érdeklődött, ígérték, jövőhéten érkezik a szállítmány. Többször, mi kerestük őket telefonon és személyesen, újabb és újabb érdekes magyarázatokat találtak ki, miért nem tartják magukat a szerződésben aláírtakhoz. Később (ügyvéd barátunk közbenjárásával),kaptunk egy a vezérigazgató által aláírt papírt, amiben kezességet vállal, hogy 15 napon belül teljesítik a szerződésben foglaltakat. Persze semmi nem történt, természetesen ezek után sem a cég jelentkezett.
Jelenleg ott tartunk,(sok-sok ígéret után) hogy a felügyeleti szerveknél feljelentettük őket, illetve szerződést bontunk.
Azt nem tudom, valaha is vissza kapjuk-e a pénzünket, de abban biztos vagyok, országos "hírnévre" számíthatnak.
2011.11-ben majd 12.-ban két izben vásároltam a SG-tól. Akkor az igért időben kb 2 hét alatt megérkezett az áru. 2012.08.09-n ujra vásároltam, ekkor 3-4 hetes szállitási időt jeleztek szóban. Árut azóta sem kaptam. 2 izben telefonérdeklődésemre a nagy keresletre hivatkozva türelmet kértek.
Most készülök irásos, tértivevényes felszólitás küldésére, pénzvisszatéritésre vagy az áru haladéktalan szállitására. Ezek szerint nem sok reményem van.
A hölgy akivel nyáron beszéltem, elmondta, hogy tavaly óta lecserélődött az egész társaság.
Ha valakinek jó ötlete van, hogyan tovább,/azaz tudom, hogy ügyvéd, PSZÁ stb, de háthaazóta van kitaposott út, vagy valaki mégis hozzájutott a pénzéhez vagy az áruhoz/ köszönettel fogadom.
Sziasztok!
Ezt ma az indexen találtam:
kiwi 00ógZ válasz | megnéz | könyvjelző 2013.01.28 14:29:40 © (4686)
Tisztelt befektető társaim!
Egy olyan informácíó jutott a birtokomba, amit meg szeretnék osztani veletek! A Safety Gold ellen demonstrácíó lesz szerdán az irodályuk előtt a követelések kifizetésének érdekében! Kint lesz a Hír tv és az RTL stábja is. Az egészet egy adósságbehajtó cég kezdeményezte! Remélem vissza kapjuk a pénzünket mert ez már türhetetlen állapot!
Mi is kaptunk ma a bahajtótól egy ilyen fajta infót...most szerdán lesz 20113.01.30!!Aki tudja ossza meg légyszives!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!