Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell letölteni a...

Hogyan kell letölteni a felmondásiidőt?

Figyelt kérdés
Én 11 órában dolgozom és össze-vissza, tehát vagy 4 vagy 3 napot dolgozom egy héten. Tudom h.30 nap a felmondási idő, és annak a felével én rendelkeze, de a főnök azt kéri dolgozam le, akkor az milyen napokra vonatkozik?
2009. júl. 13. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a főnök kéri,hogy dolgozz le,akkor valószínű,hogy azokon a napokon amikor eleve dolgoztál.De ha te nem akarod ledolgozni akár elmehetsz táppénzre is,mert az bele számít a felmondási időbe...
2009. júl. 13. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Amivel te rendelkezel, az nem a felmondási idő. A felmondási idő ledolgozása alól felmenthet a munkáltató, de ha kéri, hogy dolgozd le, akkor le kell dolgoznod. Ez a munkáltatót védi, hogy legyen ideje mást keresni a helyedre. Persze betegállományba elmehetsz, de ha nem vagy beteg, és a munkáltató rádküldi az OEP-t, akkor megbüntethetnek téged és az orvost is.
2009. júl. 13. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Sehogy!

Vedd ki a szabid vagy kozold hogy ha nem tekintenek el a felmondási idotol akkor betegállományba mész! A többit meg xard le! ugysem fognak csinálni semmit..

Volt olyan melohelyem ahonnan egyik naprol a másikra kisétáltam aztán honapvégén bementema fizetésemért meg a papirjaimért...

2009. júl. 13. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Amugy hadd kerdezzek vmit! Te is Tescos vagy? :D

Nekem pont ugyanilyen a munkaidöm..

2009. júl. 13. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Elözö elötti vagyok.

En is ruhellem a ceget mert tele van spiclikkel meg seggnyalokkal.

Es elfelejtheted a jogaidat ha belépsz az ajtón, onnantol csak az ö torvényeik érvényesek!

Mocskos egy hely, pedig meg fel eve sem vagyok ott..

2009. júl. 13. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!