Mi kelendő manapság az aukciós illetve apróhirdetési oldalakon?
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 14:48
2/5 A kérdező kommentje:
Azért nem sértődnék meg, ha segítenél :)
2012. júl. 23. 01:59
3/5 anonim válasza:
Itt valószínűleg nem fogsz választ kapni az eredeti kérdésedre, talán azért, mert nincs jó válasz.
Én pl könyvekből árultam ki pár milliót, de ha azt írom, hogy "könyvek" akkor azzal talán csak félrevezetnélek.
Az aukciós oldalakat kiismerni rendkívül egyszerű ha a semmiből szeretnél tanulni. Kérhetsz aukciófigyelőt termékekre, így láthatod, hogy mi kelt el és mennyiért. Készíthetsz magadnak statisztikákat, így megismered a piacot.
Inkább abban gondolkodj, hogy milyen árura lenne igény, de nincs még (viszont tudsz belőle szerezni).
4/5 anonim válasza:
"Viszik, mint a cukrot." (vagy veszik?)
5/5 anonim válasza:
(ja, és erre a régi kérdésre az OLX új csengetéses rekláma után kutatva találtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!