Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » T-mobile-os mobilinternetet...

T-mobile-os mobilinternetet fel lehet függeszteni (nem lemondani) úgy hogy esetleg később megint igényt tartok rá? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
2 éves hűségnyilatkozatom lejárt, szóval felmondhatom elvileg, de lehet hogy egy év múlva meg megint szükségem lesz rá. Olyat lehet hogy 1 évre (vagy bármennyi időre) felfüggesztem ezt a szolgáltatást, de később megint igény tartok rá? Mindezt meg lehet tenni anélkül, hogy 1 év múlva újabb 2 éves hűségnyilatkozatot kelljen aláírnom?

2012. júl. 12. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem fel lehet függeszteni ellenben fizetni kell érte.

De miért nem mondod le? Évek óra közel azonos árak vannak, sőt hűség nélkül is ugyanannyi ha jól emlékszem...

Tavaly mikor nekem lejárt akkor mondta a nő, hogy vagy nem kötök hűséget és használom amíg akarom ugyanannyiért vagy ha 1 évet aláírok megint, akkor ad ajándékba új modemet...

És leszerződtem, mert tudtam, hogy min. 1 évig kell majd, de most tuti lemondom. Trágya a térerő is, meg ki sem használom...

2012. júl. 12. 16:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Az eddigi 2 albérletemben nem volt internet biztosítva ezért lett a mobilnetem. Most viszont olyan albérletbe költözöm ahol van net, így felesleges még mellé a mobilnetet is fizetni. Ezért akarom vagy felmondani vagy felfüggeszteni. Viszont lehet hogy jövőre megint költözök, így megint kelleni fog, szóval csak egy évig lenne használatom kívül.
2012. júl. 12. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!