Várható, h az Euro 300 Ft felett lesz újra nemsokára a Ft-hoz képest?
Figyelt kérdés
Nemrég váltottam egy kevés Ft-ot Euro-ba, mivel viszonylag nem alacsony az árfolyam. Bíztam és bízom abban, h lesz még 300 felett újra egy Euro a Ft-hoz képest...de már második hete kb stagnál. Tény azért váltottam, h kicsit keressek rajta, de bukni nem akarok. :S2012. júl. 12. 13:34
1/3 anonim válasza:
Én meg abban reménykedem, hogy még lejjebb fog menni, és olcsóbban megúszhatom a nyaralást. :)
De tudod mit? Te drukkolsz nekem, hogy most július végéig még menjen le 250 Ft-ra, utána meg én szorítok neked, felőlem lehet akár 500 Ft is augusztusban. :))))
2/3 anonim válasza:
Lesz, most nyári szünet van a Parlamentben, de ha megkezdődik a következő ülésszak és nekilátnak a törvénykezésnek újra fentebb fog menni. Mi már csak ilyen ország vagyunk, hogy ha valamelyik politikusunk el kezd hülyeséget beszélni, egyből a gazdaságunk megítélése és a forint értéke látja kárát...
3/3 A kérdező kommentje:
250-re??? Ne hozd rám a szívbajt! :D Mondjuk nem sürgős kivennem a pénzem...de azért jó lenne többet kivennem és nem kevesebbet, mint amit betettem. ;)
2012. júl. 12. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!