Ügyvédet feljelnteni kamaránál?
Figyelt kérdés
Átadtunk ügyvédünknek 30 forintot, és nem írt megbízási szerződést, mivel hozzánk jött ki üzletbe. A férjem és édesanyám előtt adtuk át.Gondoltam majd később írja.
Régebben mindíg lkészített a magbízási szerződést, viszont most lelépett a pénzzel. egy feljelntést irt mg, d azt is csak nekem küldte el , nem a rendőrségnek.
Igérte, betkint az iratokba is, de ez csak igéret maradt.
Mit lehet tenni?Ja ma kérdeztem valamit tőle és azt mondta nm kell bűnözgtni-szép kis ügyvéd, a pénzemet akarom és sosem látni többet.
2012. júl. 11. 22:53
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy feljelentheted, van két tanúd is, kérdés, hogy mennyire fogadja el a két tanút (mivel hozzád közelállók) a kamara a fegyelmi ügyben - már ha indít.
Ugyanis semmiféle papírod nincs a mondott ígéreteken kívül...
2/3 A kérdező kommentje:
gy feljelentést megirt és elektronikusan átküldte, most mit csináljak, ha hozzám tartozók voltak, pont ezt használta ki.
2012. júl. 11. 23:36
3/3 anonim válasza:
Írj már normálisan, nem lehet érteni a szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!