Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán ha vettem valamit, de...

Vaterán ha vettem valamit, de az eladó közli, hogy nincs is meg az áru mit tehetek?

Figyelt kérdés

Vettem egy szép bikinit,erre közli,hogy nincs is műr olyan,kell e helyette másmilyen.Reagáltam,hogy minek tesz fel olyat ami nincs,de jó,árba belefér a másik is,küldje.Erre visszakozik,hogy nem küld semmit.

Hogy tudom bejelenteni hogy olyan árul ami nincs is?

Azon kivül,hogy negativot adok?

Had ne fusson már bele más is,minimum tiltsák ki.

2012. júl. 11. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Be lehet jelenteni a vatera üzemeltetőinek, mert megsértette az oldal szabályzatát.
2012. júl. 11. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Először olvasd el a hirdetés szövegét teljes egészében. Ha írja, hogy hirdeti máshol is, esetleg nem egy darabot hirdet, akkor szerintem érthető, hogy esetleg az a ruhadarab már esetleg nem volt meg neki. A leírásod alapján meg még jófej is volt, hogy felajánlott másik lehetőséget, szerintem nettó bunkóság a részedről ezek után negatívot adni - feltételezem nem új felhasználóról van szó.
2012. júl. 11. 17:51
 3/4 A kérdező kommentje:

én elfogadtam volna a másmilyet,csak besértődött amikor mondtam hogy azért nézhetné mit hirdet (annyira sok terméke nincs,a többszáz darabot hirdetőnél még megértem)

Igy semmit nem küld.

És nincs kiirva hogy máshol is hirdeti,sőt,az van,hogy utalástól számitva 2 napon belül érkezik.

Bunkó stilusa miatt megérdemli nem csak a negativot,hanem hogy esetleg ki is tiltsák egy időre.

2012. júl. 12. 08:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Üzend meg neki, ha nem hajlandó az üzletre akkor negatívot kap és jelented a Vaterának és a fogyasztóvédelemnek - szerintem egyből megjön a kedve az eladáshoz, tán még kedvezményt is ad.
2012. júl. 12. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!