Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudom eladni a könyveimet?

Hol tudom eladni a könyveimet?

Figyelt kérdés
Van 10 könyv, ami csak feleslegesen foglalja a helyet, és az újakat már nem tudom hova tenni. És amúgy is, jól jönne egy kis pénz. Nem az eladomakonyvem.hu-n, sem az ilyen teszvesz, vatera, meg az intikvárium féleségeken. Azokon kívül lehetséges?

2012. júl. 10. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:

szia:) éppen pár napja jött létre új oldal, az a neve, hogy [link]

az a lényege, hogy felteszed a könyved, ha valaki jelentkezik rá, ingyen elviheti. Te viszont pontokat kapsz minden "eladásért", amikkel te is tudsz ingyen könyveket "venni". Szerintem tök jó, de majd akkor lesz az igaz, ha már jó sok felhasználó lesz:)) Csak azért írtam, mert hátha könyvmoly vagy, akkor érdekelhet:) amúgy nem írnád le a könyvek címét? Talán még én is vennék egyet-kettőt. Oh, és moly.hu-ra is lehet könyveket feltölteni eladásra. Ezt az oldalt rengeteg olvasó látogatja.

2012. júl. 10. 21:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Persze, leírom őket! :)

könyv:

Pusztító angyal

Vámpírnaplók 1-2

Vérvonal 1-2-3 ( ez nem alkonyat koppintás! )

Mangák:

Éjféli opera 1-2

Death Note 1

Ez csak 9, de inkább úgy döntöttem, hogy a Démonnaplókat megtartom, mert a inkább azt gyűjtöm tovább. Nem tudom, hogy érdekelne-e ezek körül valami...

2012. júl. 11. 11:51
 3/3 anonim válasza:
Tedd fel apródra vagy hasonló helyekre. De valahol fizetni kell érte hogy feltehesd.
2012. júl. 12. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!