Működik? Így tényleg lehet pénzt szerezni?
Figyelt kérdés
A mai nap hallottam a neobux-ról és azt szeretném kérdezni, hogy tényleg nem átverés és tényleg működik?Lehet ezzel pénzt szerezni?Valaki már próbálta?Aki próbálta annak bejött?2012. jún. 29. 11:02
1/5 anonim válasza:
Filléreket tényleg. Remélem nem ebből akarsz megélni! Havi párezerre se számíts! A villanyszámlád több lesz, mint ami bejön ebből!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem ebből akarok megélni.
2012. jún. 29. 17:02
3/5 anonim válasza:
Az ilyen klikkelős dolgok aprópénzt hozhatnak. Ajánlanám figyelmedbe a zeekrewards-ot ahol 30$ kezdővel 60 nap után 120$-od lehet hála a kezdő bónusznak és később is egész jól kamatoztatja a pénzed persze nem olyan komoly arányban mint a kezdő bónusz miatt. Nem akarom itt cifrázni a dolgokat mert kicsit bonyolult a rendszer de ha érdekel írj rám privit. sok az ilyen átveréses oldal, de ha szkeptikus valaki van már kifizetési bizonylatom is már az oldalról.
4/5 anonim válasza:
Havi párezerre se számítson? :) ha ugy csinálja a dolgokat akár naponta 10000-eket kereshet ;) meg ugye bejött az adprize ami olyan a neobuxon mint a sorsjegy ingyenes csak hirdetést kell nézned és nyerhetsz premiumot illetve akár 50$-t :) meg ugye ott vannak a mini jobsok az offers-be... én 1 nap alatt a minijobsal össze szedtem több mint 4$-t ami kb 850ft... meg ugye arrol nem is beszélek hogyha befektetsz egy kis pénzt milyen durván vissza tudod szerzeni a többszörösét.. akár 100000-ft-ot behozhat 1 honapba :D
5/5 anonim válasza:
Tényleg lehet vele keresni, de nagyon hosszú idő, mire beindul. Azért szidják sokan, mert még az elején megunják, hogy fillérekért kell kattintgatni és nem jutnak el odáig, hogy már nagyobb pénzek jönnek belőle. Engem a barátom hívott meg, ő már kb. másfél éve használja és neki havi kb. 200-300 dolcsi bejön. Én még csak most kezdtem, de a saját szememmel láttam, hogy tényleg megkapta a pénzt, úgyhogy tudom, hogy működik. Ha érdekel, privátban tudok ajánló linket küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!