Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az OTP Magánnyugdíjpénztár...

Az OTP Magánnyugdíjpénztár ellopja a reálhozam-pótkifizetéseket (2012. június)?

Figyelt kérdés

MÚLT HÉTEN (!!!) kaptam levelet, hogy kapok pótkifizetést, de amennyiben azon a módon, ahogy ők küldik, nem kerül átvételre (pl. mert nincs már meg az a számlám, vagy elköltöztem), akkor nem kaphatom meg! azt írja, amennyiben jún. 10-ig nem jeleztem adatváltozást (minek jeleztem volna, hiszen már megszűnt a tagságom!), ő nem fogadja a változásbelejentéseket, és az utalt összeget elvesztem. Csakhogy erről jún. 10. UTÁN értesített.

596,6 millió Ft-ról van szó országos szinten...

Vélemények, érintettségek? Kinél jelentsem? PSZÁF, ÁSZ és Rendőrség? Vagy inkább kizárólag a nyilvánosságot keressem?

2012. jún. 28. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem az OTP-nél vagyok már (bár maradtam volna ott, mert ott legalább volt reálhozamom), de hidd el, ellopja mindegyik. Olyan ez mint a biztosításoknál, mindent kitalálnak, csak fizetni ne kelljen.
2012. jún. 28. 20:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez a kifizetes a VOLT tagoknak van!

A PSZÁF több kifizetesre kotelezte oket, mint amit tavaly adtak. Neked is jár.

2012. jún. 28. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Első körben azért keresd meg őket személyesen.

Kérdezd meg, milyen üzletszabályzatra / általános szerződési feltételekre, esetleg jogszabályra hivatkozva tagadják meg a kifizetést (az ugyanis nem elegendő hogy "mert én így döntöttem és kész").

Ha nincs eredménye, akkor PSZÁF.

2012. jún. 30. 18:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó ötlet! Köszönöm!
2012. jún. 30. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!