Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetnék pénzt?

Hogyan szerezhetnék pénzt?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Nagyon szeretnék már elmenni diákmunkára, de sajnos még nem lehet. Szeretném már magamnak venni a ruháimat, tisztálkodószerek, meg egyéb ami kell, szeretnék fodrászhoz járni, de mivel szegények vagyunk, a szüleim nem tudnak támogatni. Hogyan szerezhetnék pénzt esetleg még idén nyáron?
2009. júl. 8. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Társadalmi szervezeteknél próbálkozz szerintem. Vagy segíts időseknek és valószínű, hogy nem hálátlanok.
2009. júl. 8. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Szomszédoknál vállalhatnál kisebb munkákat (fűnyírás, kapálás, gyümölcsszedés, bevásárlás, locsolás, kutyasétáltatás, stb.)...

Írj egy reklámcédulát a "szolgáltatásaiddal" és plakátold ki a környéketeken. (Legyen rajta a telefonszámod.) Persze, előre gondold ki, mit mennyiért fogsz elvállalni, vagy esetleg megalkusztok a Munkaadóddal.

Mondjuk biztonságosabb lenne, ha a barátnőddel/barátoddal együtt mennétek munkát keresni, nem lennél egyedül...

Azért mindenképpen szólj a szüleidnek, hátha ők tudnak neked olyan munkát ismerősnél, ami nem nehéz, megbízható (ismerik az illetőt) és nem fognak majd átverni...

Érdeklődj diákmunkás szervezeteknél, mert szerintem 14 éveseknek is van munkaajánlatuk, azért ha ők helyeznek el valahová, az biztonságosabb lenne!

2009. júl. 9. 04:20
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:D
2009. júl. 9. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!