Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kellene sok pénzt szerezn...

Hogy kellene sok pénzt szerezni? De "zsebpénzzel" is beérem.

Figyelt kérdés
Nincs valami itthon is elvégezhető munka ami után járna egy kis "zsebpénz"? Valami megbízható meló kéne. Mert néztem a neten, hogy itthoni munka,de én fizessek először nekik, hogy küldjenek infót és utána még fizessek, hogy bővebb tájékoztatást küldjenek, azaz átverés az egész. Várom a válaszokat és előre is köszi!! :D
2009. júl. 8. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Évek óta keresek otthon végezhető munkát, de sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy 99,99%-uk átverés.

Én úgy kerestem egy kis pénzt, hogy összeszedtem itthon az összes felesleges dolgot (pl. könyv, cd, dvd, gyerekjáték, ruha, újság, dísztárgyak), és felraktam egy aukciós oldalra. Mivel ezekre a dolgokra nekem már nem volt szükségem és nem meggazdagodni akartam belőle, ezért hamar elment minden. 1 hónap alatt összejött 45.000Ft.

Ha nálad is sok a "kacat", akkor vágj bele, sok szerencsét!

Néhány aukciós oldal:

[link]

[link]

[link]

A zsibvasar teljesen ingyenes, a vatera és teszvesz viszont számít fel feltöltési díjat valamint jutalékot!

2009. júl. 16. 14:05
 2/8 A kérdező kommentje:

A vatera ismerős, de nem tudtam, hogy pénzes ha rakok fel valamit. Mennyit kér érte, és a jutalék az miért jár?

Egyébként nagyon köszönöm a válaszodat és a tanácsodat! :D

2009. júl. 16. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az aukciók indításakor az alábbi feltöltési díj kerül kiszámlázásra:

1 Ft, minimálár nélkül (Kivéve az egyes autó-motor és ingatlan kategóriákban indított aukciókat) -> 0 Ft

2 - 5000 Ft -> 5 Ft

5001 - 10 000 Ft -> 10 Ft

10 001 - 20 000 Ft -> 20 Ft

20 001 - 60 000 Ft -> 30 Ft

60 000Ft felett -> 40 Ft

A listázási díj meghirdetett termékenként értendő. Amennyiben az aukció, vagy fix áras értékesítés sikeresen zárul, a feltöltési díjak levonásra kerülnek a vaterás egyenlegen az aukció sikerességére vonatkozó visszajelzést követően. A feltöltési díj összege a kikiáltási-, minimál- vagy fix ár értékétől függ. Ha az aukciónál minimálár szerepel, akkor annak összege lesz a feltöltési díj alapja.

Sikeres értékesítés utáni jutalékok (BRUTTÓ), melyet az eladó fizet:

20.000 Ft alatt A leütési érték 6%-a

20.000 Ft és 100.000 Ft között 1.200 Ft plusz a 20.000 Ft fölötti rész a 4%-a

100.000 Ft és 300.000 Ft között 4.400 Ft plusz a 100.000 Ft fölötti rész a 1,5%-a

300.000 Ft-nál nagyobb leütési érték esetén 7.400 Ft plusz a 300.000 Ft fölötti rész 1%-a

A jutalékokat csak sikeres aukciók esetén kell kifizetni.

Bővebb információt itt találsz:

[link]

Ha a termékeidet hamar akarod eladni, akkor a vaterát ajánlom, mert ott vannak a legtöbben. A zsibvásár igaz, hogy ingyenes, viszont nem túl régen van jelen és még nem túl nagy a jelenlévő vásárlók száma. Ha viszont nem sietős, vagy olyan dolgokat akarsz eladni, aminek nincs túl nagy piaca, akkor jobban jársz a zsibvásárral.

2009. júl. 16. 22:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon rendes vagy, hogy elküldted. Tényleg köszi még egyszer!! :)
2009. júl. 17. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szivesen, remélem sikerrel jársz és összejön egy kis zsebpénz! :-)
2009. júl. 17. 11:37
 6/8 A kérdező kommentje:
jaja. én is remélem. :D
2009. júl. 17. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
a zsibvásár is pénzt kér!át kell utalni a számlámról!!!!azis gagyi!
2009. okt. 28. 00:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajna ma már mindenért kell fizetni. :(
2009. okt. 28. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!