Amazon.com rendelés Magyarországra. Szállitási ár + KG stb?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül ha Magyarország területére rendelek egy 10.-től max 60KG-ig terjedő tárgyat. Elektronikus eszközökről van szó. A szállitás ára érdekelne. Mielött bedobna valaki egy linket amazon.com-ról ahol tájékoztatást irnak, nincs jó angolom ezért is kérdem itt. Köszönöm.2012. jún. 26. 15:09
1/2 A kérdező kommentje:
A kiszállitási időtartalma nem különösen érdekel, tisztában vagyok azzal hogy 1 hónapon belül ha nem hamarabb megérkezik a rendelt árú.
2012. jún. 26. 15:11
2/2 anonim válasza:
A termék oldalán kell hogy írják hogy mivel és mennyiért postáznak, mert ez ugyebár függ hogy USPS, USP, DHL vagy nem tudom melyik országból hozatod milyen postával küldik.
Ekkora csomagnál már számolj hozzá áfát és vámot ha EU-n kívülről van. ca. x1,4
Ha EU akkor úgy tudom csak áfát kell számolni. ca. x1,27
Ha elküldöd a linket, akár privátban megnézhetem neked hogy az az eladó mit ír a szállítással kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!