Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkába állhatok így?

Munkába állhatok így?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, most érettségiztem le. Az árvaságit ideiglenesen megvonták tőlem, nekem viszont élnem kell valamiből. Néztem diákmunkákat, de azt írták, hogy végzős diákokat nem vesznek fel, mert nincs tanulói jogviszonyuk. Most tényleg nem tudok semmilyen munkát vállalni? Miből éljek meg addig?

Köszönöm a válaszokat, tanácsokat.

2012. jún. 25. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Nagykorú vagy, ne diákmunkát keress.
2012. jún. 26. 00:33
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Nagykorú vagy, és már nem diák. Ugyanúgy találhatsz munkát, mint bármelyik más felnőtt. Magyarul mindenféle munkalehetőség előtted áll, csak meg kell találni azt a helyet, ahova kellesz munkaerőnek.
2012. jún. 26. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
csak azt tudnám, hogy ki a tököm pontozta le az első válaszadót, mikor az igazat írta le...
2012. jún. 26. 09:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése érdekében én nem pontoztam le senkit sem. Szerencsére mégiscsak tudok diákmunkát vállalni. A "normál" munkákkal az a baj, hogy többnyirem ind átverés, mert ugye szakképesítésem nincs semmihez amihez kell oda nem vesznek fel, amihez nem az meg mind gyanús. És sajnos mai nem gyanús az mind diákmunka ( pénztáros, árufeltöltő, fagyis bicikli, dinnyeárulás, csomagolás, szórólapozás , hostesskedés stb.)
2012. jún. 27. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!