Szeretnék rendelni a Vatera.hu oldalról.De nemtudom hogy merjek -e .Ezt úgy értem hogy elküldöm a lóvét átutalással és a dobozban nem egy mobil lesz hanem egy tégla vagy valami ami nyomja a súlyt.Ha rendelnék inkább a postai utánvétellel rendelnék , akkor legalább látom a mit megveszek nem?!Ti is így gondoljátok?
2009. júl. 7. 17:19
1/8 anonim válasza:
Az ilyen vásárlások a bizalom elvén alapulnak, mondjuk én Tesz-Vesz-es vagyok, viszont ha utólag küldöd a pénzt neked majdnem duplája a postaköltség, ráadásul az eladónak ugyanannyi kockázat, hogy küldöd-e a pénzt. Utána lehet nézni ki mennyit adott-vett és abból látod mennyire megbízható.
2009. júl. 7. 17:22
2/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem először próbálj meg helyesen írni. :)
Én vaterán már vásároltam is meg árultam is. Semmi problémám nem volt. Mindig megkaptam időben amit rendeltem és mindig az általam választott terméket kaptam meg. Az elég érdekes lenne ha telefon helyett egy téglát kapnál, mert annak kicsit nagyobb a súlya, mint egy telefonnak. Utánvéttel nem szívesen szoktak postázni az eladók, és a vevőnek sem éri meg szerintem, mert drága.
2009. júl. 7. 17:26
3/8 anonim válasza:
Csalók természetesen mindenhol vannak, de a Vaterában én megbízok. Ha csalóba botlasz, akkor jelented, és elintézik vele a dolgot (volt már ilyenben is részem). Nyugodtan rendelhetsz, én eladóként mindig előre kérek fizetni, ha postázok, ez biztosíték nekem, hogy a vevő tényleg fizet, illetve abból én már ki tudom fizetni a postát.
2009. júl. 7. 17:30
4/8 anonim válasza:
Eladóként én nem bízok a postai utánvétben. Volt már olyan, hogy veszett el olyan csomag, amit én vásároltam, és utánvéttel küldte az eladó. És szerintem valamivel drágább, mint egyszerűen postázva. Szóval nem értek veled egyet. Jobban meg kell bízni a partnerben, az értékelésekben látod, milyen, illetve a fórumot is olvashatod, mert ott különösen kitérnek a csaló magukra licitálókra, azokat is érdemes átnézni.
2009. júl. 7. 17:33
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat hasznosnak találtam mind1yiket.
2009. júl. 7. 17:41
6/8 anonim válasza:
Vedd meg síma, ajánlott postázással, ne utánvéttel. De előtte nézd meg az eladó értékeléseit.
Én már sokszor vettem ezt-azt, és eddig egyszer csalódtam, de azt is megoldottuk az eladóval.
Az eladók többsége becsületes.
2009. júl. 7. 17:56
7/8 anonim válasza:
Ha olyantol vásárolsz akinek 10 vagy több pozitív értékelése van, attol nyugodtan vehetsz. Átverni nem fog szerintem mert ha adsz neki majd negatívat akkor tőle nem szívesen vesznek majd semmit. Modjuk én egyszer egy uj (1 eladása volt) vaterástól vettem 27000ft értékü árut, és kicsit izgultam hogy nem e ver át és küld egy üres dobozt, de minden rendben ment. Megérte ,,kockáztatni,, mert igyis feléért vettem ott mint máshol.
2010. júl. 15. 13:13
8/8 anonim válasza:
Én pórul jártam velük mert egy eladó előre kérte hogy fizessek amikor rendeltem. Erre nemet mondtam ugyanis én utólag a Fox post automatánál szerettem volna megvásárolni. Az nem csalás és nem átverés.
Erre az a szemét a Vatera ügyfélszolgálatnak azr hazudta hogy át akarom verni és felfüggesztést kaptam. Se telefonon se személyesen nem lehet a Vatera szolgáltatatóval beszélni cdwk email-n. Senkinek sem ajánlom ezt a Vatera szolgáltató. Ezerszer jobb a Jófogás. Sokkal megbízhatóbb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!