PayPal 11 napja értesített, továbbította a bankkártyámról levont, neobux golden tagság árát (90 dolcsit) Neobuxra. Csakhogy ott nyoma nincs, válasz: "nem ellenőrzött"? Nevezett PayPalemet több éve használom gond nélkül, anno hitelesítve lett.
Te azért fizettél 100 dollárt, hogy hirdetésekre kattingatva pénzt kapjál?... Az kemény O.o
Igen, szerintem annak a pénznek vidáman búcsút mondhatsz, bár ne legyen igazam...
T.hozzászóló,
1. igazán "építő" jellegű a kritikád, de az az ábra, h. sok kicsi sokra megy, és az egyik legnépszerűbb ptc. oldalról van szó.
2. a PAyPal rögtön továbbította a susut, azzal nincs gond
3. Golden igénylést a megfelelő feltételek után igényeltem
Vagyis: a kérdés, amire a választ várnám, és csak erre: mit jelent az a válasz a neobux részéről, h. "nem ellenőrzött", amikor évek óta hitelesített PayPal számlám van, és minden gond nélkül használtam mindig, idáig?
Azért köszi a választ
Üdv.zsizsi
nem ellenőrzött - ezt igy magyarul irtak?
Ha nem, akkor hogy szolt az angol?
De kerdezd meg toluk. Hello, what do you mean "nem ellenorzott"? I sent you my money via Paypal, have you received it?
Tobb100 alkalommal kuldtem/kaptam penzt Paypalon keresztul, sosem kellett napokat varnom. Esetleg nehany orat, de azt is csak azert, mert az idoeltolodas miatt a masik fel meg aludt.
Nekem buzlik. Nyomozz a Neobuxnal!
Penz elveszni nem fog, legalabbis amig a Paypal a kepben van, ugyanis nyitsz egy 'dispute transaction' akciot es ok lenyomozzak hova "tunt" el a penzed.
Szóval, most ezt írták, ha jól értettem, h. 3-4 hét múlva kerül a neo számlámra a su-su:
"Yes, in your case it should take that time for PayPal to credit you back.
The process is usually this:
1) We refund a purchase. This will tell PayPal to return the purchase amount to the buyer.
2) PayPal receives that request and then credits the buyer for the amount of the purchase.
When a purchase is made using the buyer's PayPal account balance then PayPal will credit it immediately. If the purchase is made using a debit/credit card or a bank account then it will take approximately 3 weeks for PayPal to return the money. That's the approximate time, could be less or more but usually isn't much more.
If by any chance you don't get the reversal 4 weeks after the purchase (do check your card/bank first) then please contact PayPal's support directly".
Csak nem gondoltam, h. 1 hónap ennek az átfutása, és számtalan levél
Üdv.zs
"Yes, in your case it should take that time for PayPal to credit you back.
The process is usually this:
1) We refund a purchase. This will tell PayPal to return the purchase amount to the buyer.
2) PayPal receives that request and then credits the buyer for the amount of the purchase.
When a purchase is made using the buyer's PayPal account balance then PayPal will credit it immediately. If the purchase is made using a debit/credit card or a bank account then it will take approximately 3 weeks for PayPal to return the money. That's the approximate time, could be less or more but usually isn't much more.
If by any chance you don't get the reversal 4 weeks after the purchase (do check your card/bank first) then please contact PayPal's support directly".
Ez az angol szoveg roviden tomoren annyit jelent, hogy a Paypaltol majd vissza fogod kapni a penzed.
Nincs arrol szo, hogy a Neobux szamladra penz fog kerulni.
Arrol van szo, hogy aki ezt a levelet irta, az visszakuldi neked a penzedet es a Paypaltol fuggoen ez 3 hetbe is beletelhet, mire a penzt visszakapod.
(ugyanis 2 modja van, hogy a Paypalra visszakapod a penzed:
1. ha paypal egyenleget hasznaltal a fizeteshez, akkor a penzt azonnal visszakapod
2. ha a bankkartyadrol vagy bankszamladrol vette le a penzt a paypal es ugy fizettel, akkor az tovabb fog tartani.)
A level iroja arra ker, hogy ha meg 4 het utan sem kaptad vissza a penzed (ellenorizd a bankkartyad es a bankszamlad is, hgoy tenyleg nincs ott a zse), akkor vedd fel a kapcsolatot a Paypal supporttal.
Vilagos?
Nagyon szépen köszönöm a fordítást.
Majd megpróbálom kinyomozni, miért nem fogadták el a befizetést.
Üdv
zsizsi
Végül is rendeződött a dolog, neobux valóban visszaküldte a goldenre befizetett pénzemet, hogy miért azt nem tudom, de az is biztos, h. a bank nem küldött erről sms-t, pedig ezért a szolgáltatásért külön fizetek. Végül személyesen nyomoztam ki, azt mondták ezért-azért, néha előfordul, h. nem értesítenek?
Aztán most egyelőre visszaforgatok, a nagy 0-ról haladok előre, és meglátom, mikor próbálom meg újra ezt a gold tagságot....De a cég azért korrekt lehet.
Sajna nem tudok angolul, így azt, h. miért küldték vissza, nem tudom. Majd rájövök..
zsizsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!