Milyen munkát találhat valaki, aki épp egyetemre jár estin, ami azt jelenti, hogy havi 4-5 nap kiesik, egy érettségije van, és hosszú ideig beteg volt, ezért nem tudott dolgozni?
Hasonló helyzetben vagyok, csak nem estin, hanem levelező tagozaton vagyok egyetemista (jogász szak).
Senkinek sem kell egy egyetemista. Egyik helyen "túlképzett" vagyok folyamatban lévő jogi tanulmányok miatt, a másik helyen "még nincs meg a diploma". Zsákutcás helyzet. Telik az idő, gyakorlat ebből nem nagyon lesz ilyen munkáltatói hozzáállással, így az idővel az esélyek is csak romlanak.
Engem is érdekelnének a tanácsok.
Hát az biztos, hogy senki sem alkalmaz így szívesen (mint ahogy az előző hozzászóló is írta)
Nálunk a polgármesteriben alkalmaznak így (levelezőn végzi a fősulit), de ha nincs protekciód, oda (az önkormányzathoz) be sem tudsz kerülni (legalábbis a környékünkön)
De azért próbáld meg, hátha te leszel a kivétel és szerencséd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!