Hol lehet most 1 és 2 Ft-osokat beváltani?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az MNB-nél lehet, de kereskedelmi bankok is beváltanak? Posta esetleg? Előre is köszönöm!2009. júl. 7. 00:11
1/3 anonim válasza:
Ne váltsd be, a fémtartalmuk sokkal többet ér!
2/3 A kérdező kommentje:
Közben találtam infót a Posta honlapján: [link]
De mit javasolsz? Vigyem MÉH telepre? :) MNB mondjuk odaviszi és az 1 Ft-ot 1,2 Ft-ért veszik be tőle, ha jól tudom. De nekem nincs annyim, hogy érdemes legyen ennyi különbözetért mindenfelé cipelni. Ha mondjuk 1 Ft-ért adnának 3 Ft-ot, az más lenne... Vagy Ti mit tudtok?
2009. júl. 7. 00:49
3/3 anonim válasza:
Szerintem az 1 Ft-os több mint 2 Ft-ot ér, kérdés, hogy átveszik-e vagy lealkudnak-e belőle. A másik, hogy ha te viszed a telepre, akkor az neked költség (idő és pénz utazgatni). Nem tudom, mennyid van, ha mondjuk 10 ezer, akkor érdemes foglalkozni vele, ha pár száz, akkor add le az MNB-nek, én mondjuk megtartanám a helyedben, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!