Magán-nyugdíj-pénztárhoz kellene tagokat toboroznom, teljesítménybérezésen leszek. Hogy csinálnátok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 19:20
1/8 anonim válasza:
És tudsz róla, hogy ilyen munkát nem jelentenek be? Szerintem hagyd abba inkább, kötelező a nyugdíjpénztár, nagyon nehéz olyanokat találnod, aki ne lenne jártas benne. Gyakorlatilag felesleges a munkád.
2/8 A kérdező kommentje:
jaja, nekem is gyanús.... ING által van, viszont van egy jó ötletem amivel keresztbe tudok tenni a munkáltatómnak, egy próbát megér. Eleve az gyanús, hogy teljesítménybérezős, ami azt jelenti, hogy szerződések után fizetnek...
2009. júl. 6. 20:21
4/8 A kérdező kommentje:
még nem vettem fel a munkát
2009. júl. 6. 22:49
5/8 A kérdező kommentje:
de meg fogom mondani, hogy fix órabérben vállalom csak
2009. júl. 6. 22:49
6/8 anonim válasza:
szerintem ez egy gusztustalan meló. Minden ilyen mikor az ismerösökre akarsz valamit rátukmálni, undorító.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne vállald, úgyse adnak szerződést. Ha mégis vállalod, és nem adnak szerződést azonnal, akkor meg jelentsd a munkaügyi felügyeletnél, mert ha esetleg ígérik, akkor elkezdik húzni az időt remélve, hogy megfeledkezel a szerződésről. Ez így szokott menni, tapasztalatból beszélek, egy hetet vártam egy ilyen helyen, és még azt az egy hetemet se fizették ki.
8/8 anonim válasza:
Ja, és ahol én voltam, azalatt az egy hét alatt kiderült, hogy mások már hónapok óta ott dolgoznak és várják a szerződést, szóval ebből egyértelmű volt számomra, hogy nem akarok ott dolgozni, mert fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!