Bankban vagy egyéb PÉNZÜGYI területen van diákmeló?
Figyelt kérdés
Az se baj ha valami aljamunka, postára rohangálás. Ezen a területen szeretnék elhelyezkedni, és jó lenne a tapasztalat, betekintés. 15-16 évesen hova lehet/érdemes menni? Tapasztalatok?2012. jún. 19. 14:20
1/7 anonim válasza:
Tegyük fel, egy sikeres vállalat vezetője vagy és elég sok alkalmazottad van. Most tedd fel magadban a kérdést, hogy mégis mi szükséged lenne egy újabb alkalmazottra (jelen esetben tanuló), ha az apró feladatokat mással is eltudod végeztetni és nem kell plusz költséggel terhelni a cégedet. (Postára, bankba, adóhivatalba rohangálás...)
2/7 anonim válasza:
Kedves első:
Például azért lehet jobb egy diákmelós egy nem diáknál, mert jóval kevesebbet kell utána adózni ( illetve egyéb járulékot fizetni).
3/7 anonim válasza:
Ejha! Szerinted ez nekem eszembe sem jutott!? Ezért alkalmaznak a multik főként diákokat, mert keresik az olcsó munkaerőt. De egy pénzügyi intézetben szakképzett emberekre van szükség! Csak kivételes esetekben kapnál helyet diákként egy pénzügyi cégnél. (Családi/baráti kapcsolatok)
Olykor adódnak banki ügyfélszolgálati munkák, de oda jó kommunikációs készség és nyelvtudás kell.
4/7 A kérdező kommentje:
lehetne, hogy ne az oltogatással foglalkozzatok? én eddig (lehet tévesen) azt gondoltam, jó ha egy diák saját maga keresi meg a pénzt a cuccai egy részére, ráadásul ott, ahol van esélye tapasztalatot szerezni, nem az aluljáróban. Gyakorlati, normális tanácsot kértem, mert nincs ebben tapasztalatom. Lécci...
2012. jún. 20. 15:28
5/7 A kérdező kommentje:
ui.: harmadik: az ügyfélszolgálatira vesznek fel diákokat? (nyelv nem gond, angol középfokúm van)
2012. jún. 20. 15:29
6/7 anonim válasza:
www.jobinfo.hu/allas/Banki-ugyfelszolgalati-munkatars/Budapest/2143874/Jbln-h
7/7 anonim válasza:
Első válaszoló: Egyik ismerősöm bankban dolgozott diákmunkát, kb 1500 Ft-os órabérért. Nyári szabadságolások alatt simán lehet, hogy adminisztratív feladatokra felvesznek nem állandó munkaerőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!