Sok online forex oldal ad ingyen pénzt kezdéskor, visszakövetelhetik ezt ha nem fizetsz be és elmegy a lé?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 15:56
1/5 anonim válasza:
Nem jellemző. Ez nem valós pénz, csak a mézes madzag. Ezért kötik feltételekhez a kivételét is.
2/5 anonim válasza:
Ez valós pénz. És nem követelik vissza. Ez marketing. Általában ha az ember rákap egy microszámlával, nem fog megállni. Sőt, legtöbbször azzal a pártíz euróval vagy dollárral termelsz is annyit nekik, mire elbukod.
3/5 anonim válasza:
Bingo.
Mézesmadzag. Rákap az átlagember, mert azt hiszi, hogy ott majd pénzt fog keresni, és meggazdagszik belőle.
Sokszor befizet még a számlájára, azt is elbukja.
Ha nem bukja el, sok forex cég olyan országban van regisztrálva, amiről még nem is hallottál, tehát onnan nem biztos, hogy visszakapsz bármit is.
4/5 anonim válasza:
úgyis elveszted az ingyen pénzt, szóval nem kérik vissza
5/5 anonim válasza:
Én plus500-on gyakorlok "élesben", kaptam 5000 huf-ot, 1 hét alatt nyertem 2000-et. Azóta nem játszok, mert lassú a netem, de nemsokára visszatérek. Kb fél évig csináltam ezt, nem az első héten szedtem össze ennyit, de lehetséges, hogy megtöbbszörözd a pénzed. Persze sok szerencse és még több stratégia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!