Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sok online forex oldal ad...

Sok online forex oldal ad ingyen pénzt kezdéskor, visszakövetelhetik ezt ha nem fizetsz be és elmegy a lé?

Figyelt kérdés

2012. jún. 8. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem jellemző. Ez nem valós pénz, csak a mézes madzag. Ezért kötik feltételekhez a kivételét is.
2012. jún. 8. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez valós pénz. És nem követelik vissza. Ez marketing. Általában ha az ember rákap egy microszámlával, nem fog megállni. Sőt, legtöbbször azzal a pártíz euróval vagy dollárral termelsz is annyit nekik, mire elbukod.
2012. jún. 8. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Bingo.

Mézesmadzag. Rákap az átlagember, mert azt hiszi, hogy ott majd pénzt fog keresni, és meggazdagszik belőle.

Sokszor befizet még a számlájára, azt is elbukja.

Ha nem bukja el, sok forex cég olyan országban van regisztrálva, amiről még nem is hallottál, tehát onnan nem biztos, hogy visszakapsz bármit is.

2012. jún. 8. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
úgyis elveszted az ingyen pénzt, szóval nem kérik vissza
2012. jún. 9. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Én plus500-on gyakorlok "élesben", kaptam 5000 huf-ot, 1 hét alatt nyertem 2000-et. Azóta nem játszok, mert lassú a netem, de nemsokára visszatérek. Kb fél évig csináltam ezt, nem az első héten szedtem össze ennyit, de lehetséges, hogy megtöbbszörözd a pénzed. Persze sok szerencse és még több stratégia kell.
2012. aug. 18. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!