Milyen a Tescoban a diákmunka? (Miskolc)
Figyelt kérdés
Illetve, ha árufeltöltőnek jelentkezek, akkor berakhatnak pénztárba is?:S2012. jún. 6. 15:39
1/4 anonim válasza:
Nem, ahhoz pénztárosira jelentkezz, 2 nap a betanítás hozzá.
Melyik diákirodától mennél? Mert engem is érdekelne, de ahová én regisztráltam, nem tudnak munkát adni Miskolcon..
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:) Én a MIND-DIÁK keretein belül tudok menni oda dolgozni. A Bató-ház első emeletén találod az irodájukat, érdemes oda személyesen elmenni.
2012. jún. 9. 11:45
4/4 hen94 válasza:
Én nekem tegnap volt meg az első napom a tescoba..... 880 forint mínusszal zártam. rovancsot nem tanítottak meg kitölteni, így avval szórakoztam eg yxidejig, míg jött a csopvezetőm. A pénztár fél időnél meghülyült, nem tudtam beoplvasni az erzsébet utalványt vagy ha igen vagy duplájának írta be vagy nagyobb címletként. Ha segítséget kérsz vagy magadra vagy utalva és megoldod, vagy vársz és hallgatod a vásárlók hülyeségét. A 2* 4 óra betanítás semmit sem ér.... és erre akkor döbben rá az emebr mikor elülni sincs ideje mert annyian vannak. egy nagy szívás az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!