A diákhitelt nem attól kezdve KÉNE fizetni, hogy az ember kap rendes állást?
Figyelt kérdés
Tudtommal a munkanélküli segély nem állás.2012. jún. 6. 07:04
1/3 anonim válasza:
Amikor még nincs állásod, egy kisebb összeget akkor is kell törleszteni. Én is így tettem. ha rossz anyagi helyzetben vagy akkor persze az is megterhelő de havi pár ezer forint még belefér...
Szerintem így is iszonyat korrekt a diákhitel!!!
2/3 anonim válasza:
Nem. A diákhitelt a hallgatói jogviszony megszűnése utáni 4. hónaptól kell fizetni. És tényleg nagyon jófejek, ugyanis minden más hitelt már a következő hónaptól törlesztened kell.
Az, hogy van-e munkád, ebből a szempontból lényegtelen. A hitel nem szociális segély. És mivel ezt mindenki előre tudja, okos ember tartalékol néhány havi törlesztőrészletet ilyen esetekre.
Nem mondhatod, hogy átvágtak, amikor felvetted, tudtad hogy vissza kell fizetni. Hát ez van :)
3/3 anonim válasza:
Diákhitel=22es csapda. Egy életre eladósitod magad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!