Milyen okj-t tennél le ha biztos megélhetés lenne a cél?
A bajom hogy van többféle végzettségem, de mind vagy szar bagóért fizetett kulimunkákra jó, vagy telített a piac, és képtelen elvárások miatt előbb tudnék kint melózni vele mint itthon bekerülni valami kivakaródzott maszek helyre.
Azon agyalok, hogy valami 1-1,5 éves okj-ba bele kéne vágnom aztán profilt váltani valami normálisabb megélhetésre, elsősorban olyanra amire van kereslet a környező országokban is, ilyenre érdekel mindenféle ötlet, személyes tapasztalat.
A sokadik minimálbéres mocsokvakarásos helyet koptatom, és már rettenet irritáló, hogy a semmire képeztem ki magam ilyen feltételek mellett.
nem ebben a bóvlitanyában képzeltem el a jövőmet, azzal nem mond újat senki hogy itt semmi biztos nincs, befuccsolhat kb minden bármikor. De ha nem akkor is erősen szűkösen vegetálsz belőle.
De különben igen, én is olyan témára gondoltam, amit maszekba kis költségigénnyel lehet csinálni, de mellette akár alkalmazottiban is bevehet valamilyen cég.
Várok még konkrét ötleteket.
webfejlesztés, design stb...
nm kell hozzá végzettség se ha van tudás, csak ugye az ilyen gondolatmenet, hogy: "milyen végzettséggel/papírral kereshetnék sokat?" vezet rossz irányba. a papírt csak a közszférában fizetik meg, és ott is csak seggnyalás alapon fizetnek jól.
Most nem az a része izgat hogy mihez kéne érteni és mihez nem kell papír, mert olyan már most van amihez értek, pusztán ropira jó itt plusz gané munkával jár, hanem hogy újba belevágni mibe lenne érdemes.
Meg nem lehet mindenki 24 órában ugrasztható, meg mobil, félországnyi haverral, ilyenre ráhajtani merő hülyeség.
Te meg dígókám egy rohadt elfoglalt befutott egy pingvin lehetsz ha ennyire ráérsz osztani a szál üres hülyeségeket így hétfő fél2 magasságában. Röhej.
Amúgy meg nem 1 példát tudok mondani arra hogy végzettség nélkül, csupán egy beajánlásnak köszönhetően kapott valaki olyan munkát ahonnan gyorsan feljebb tudott lépni a saját talpraesettségének köszönhetően.
Amúgy mivel bármixerként dolgozok hétfő délben pont ráérek itt "osztani az észt". Nálunk meg még csak 1 óra lesz. Mi ezen a röhej?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!