Karatbars. Ismeri valaki? Marketing terv? Hogyan lehet a Karatbarsnál pénzt keresni? Van olyan, aki keres is?
megtippelem a lényeget: fizess, és szólj másoknak is, hogy fizessenek!
Eltaláltam?
Mint mondtam, engem ez a hülyeség nem érdekel. Normális válaszra vagyok kíváncsi, nem a hülyeségre.
Piramist? Miről beszélsz?
Te alkalmazott vagy, és a piramis legaljáról, ahol éppen állsz? És feletted, egyre kevesebben.. Majd legfelül már csak 1 ember...
Te ezt felismerted?
Hagyjuk a mellébeszélést, mert végképp nem vagyok az ilyen piramisos hülyeségekre kíváncsi.
Nyilván te egy igazán sikeres ember lehetsz.
Alkalmazott...
Egyébként nem azért, de az, hogy aranyat veszek, baromi nagy átverés. Biztonsan mindenki, aki aranyat vesz, át van verve. Vagy aki részvényt, vagy bármit vesz.
Csak az alkalmazottak, akik a piramis leges legalján vannak és csak okoskodni tudnak, csak ők érnek -és mindig is ők értek el- el valamit az egész világon...
Szóval hagyjuk a mellébeszélést.
Én a cégre vagyok kíváncsi, mit tud.
Nem a hülye dumára.
Óó, valaki mindjárt megváltja a világot. Nos akkor először a személyeskedő tárgyi tévedésedre:
Ok, elfogadom, hogy te szitokszóként használod az "alkalmazott..." szót, nem ritka a hozzád hasonló arrogáns barom a mai világban, de hogy tudd, nem, nem vagyok alkalmazott. A magam ura vagyok, MLM hálózatot építek.
Pont ezért felismerem, hogy mi a piramisjáték, és mi a legitim MLM. Te meg nem ismered fel. Ennyi.
Aztán képzeld, van némi ismeretem a nemesfémek piacáról is. Van fizikai aranyam, ezüstöm, kereskedek ezekből származtatott szerződésekkel, és van arany és ezüstbánya részvényem is.
Te kérdezni jöttél ide, információért, tanulni, vagy azért, hogy bizonygasd ismeretlenek előtt, hogy mekkora szuper agy vagy, holnaptól aranymilliárdos leszel?
Nem miattad, mert te semmilyen segítséget nem érdemelsz meg, hanem azok miatt, akik szintén olvassák ezt:
ahhoz, hogy lásd, piramisjáték-e, azt döntsd el, hogy azért az árért, amennyiért náluk aranyat vehetsz, vennél-e.
Aranyat venni nem hülyeség, de nyitsz egy számlát, és napi tőzsdei áron vehetsz. Vagy kifizetsz némi felárat, és veszel fizikai aranyat.
Ehhez képest te (és az általad beszervezettek) "dupla" árat fizettek ki az aranyért. A felár megy el a jutalékokra, és a szervező cég profitjára. Arra különösen sok megy, mert gyorsan kell meggazdagodniuk. Nagyon hamar összedőlnek a piramisaik, akkor újra kell kezdeniük. És mindig elhitetik veled a hülyeséget.
Emgoldex és társai ugyanez. Mindig van majom, aki beveszi a maszlagot. Ugyan mutass már 5 évnél régebb óta működő céget, aki így működik! Nincs. Nem feltűnő, okoska? Ja, hogy ez most új, zseniális rendszer, amit most találtak ki?!? Atyaég, ezt már ismerjük 70 éve! Mondjuk újszülöttnek... Na mindegy, majd felnősz! Csak arra figyelj, hogy addig ne sok kárt okozz a tudatlanságoddal!
Tényleg?
Az a gond, hogy NEM KAPTAM KONKRÉT VÁLASZT A KÉRDÉSEMRE!
"megtippelem a lényeget: fizess, és szólj másoknak is, hogy fizessenek!
Eltaláltam?"
Ez aztán válasz volt.
Én olyan ember véleményére vagyok kíváncsi, aki tud a cégről valamit.
Piramis... Az, persze, hogy az.
Hagyjuk is, felejtsük el a kérdést.
Ennek a cégnek kapásból semmi köze az emgoldex és társaihoz.
Ettől függetlenül lehet jó vagy rossz.
Még segítség...
Olyantól, akinek halvány lila gőze nincs a Karatbats cégről?
Volt egy kérdésem, a kérdés továbbra is áll.
A mellébeszélést pedig hagyagoljuk, mert nem érdekel.
És nem tudom, ki a fene írt itt holapra meggazdagodásról meg a többiről.
Egyáltalán a meggazdagodásról.
Szóval, hanyagoljuk a süket dumát és mindent. 1 kérdés volt, ami semmilyen piramisról, semmilyen meggazdagodásról nem szólt.
Újra bemásolom a kérdést, hátha van itt olyan, aki fel is fogja a kérdést. Ha nincs, így jártam.
A kérdés továbbra is így szól:
Karatbars. Ismeri valaki? Marketing terv? Hogyan lehet a Karatbarsnál pénzt keresni? Van olyan, aki keres is?
Nem érdekel, hogy hány éves, nem érdekel a hülyeség, semmilyen mellébeszélés nem érdekel. KONKRÉT TÉNYEK ÉRDEKELNEK. Mellébeszélni én is és legalább több száz millió ember tud.
Különben pedig, kit érdekel, hogy 1 éves a cég. Az összes ma jól működő cég is volt 1 hónapos, 1 éves. Nem egyből 15 éves múlttal kezdte.
Szóval, hagyjuk a süket dumát, mert továbbra sem érdekel. Sem a tőzsdei áron arany, se semmi.
Senki nem beszélt semmilyen zseniális rendszerről, amit most találtak ki...
Na de mindegy is..
Akkor mégegyszer, megpróbálva leegyszerűsíteni:
"Karatbars. Ismeri valaki?"
IGEN.
"Marketing terv?"
Ez meg milyen kérdés?!?
"Hogyan lehet a Karatbarsnál pénzt keresni?"
Leegyszerűsítve, hogy megértsd: "fizess, és szólj másoknak is, hogy fizessenek!" Ennyi. Ez aztán nem mellébeszélés, ez tömören a lényeg.
"Van olyan, aki keres is?"
Igen, van. Minden piramisjáték tetején van olyan, aki keres. És a szervezők meg főleg.
"1 kérdés volt, ami semmilyen piramisról, semmilyen meggazdagodásról nem szólt."
A kérdés a Karatbarsról szólt, ami egy piramis, és arról szól, hogy könnyen meggazdagodni vágyókat verünk át. Tehát a kérdés egy piramisról szólt.
"Újra bemásolom a kérdést, hátha van itt olyan, aki fel is fogja a kérdést. Ha nincs, így jártam. "
Nem kell bemásolnod, fent ugyanígy olvasható. Lassan komolyan kételkedek a képességeidben.. Mindjárt levonod a következtetést: "mindenki hülye, téged senki sem ért meg."
"KONKRÉT TÉNYEK ÉRDEKELNEK."
Lehet, hogy érdekel, csak ha megkapod a tényeket, nem fogod fel azokat. Tudod, talán engem is érdekelnek az őssejtbiológia konkrét tényei, de ha kapok tényeket, nem kezdek el puffogni, hogy ez mellébeszélés, blablabla, csak azért, mert újat hallottam, hiszen egy számomra ismeretlen területről van szó.
"továbbra sem érdekel. Sem a tőzsdei áron arany, se semmi."
Aha, az nagy baj... Mert ezek azok a konkrét tények, ami miatt ez egy piramisjáték, és nem egy valós lehetőség. Talán a közönyöd a legsúlyosabb hiányosságod. Nem érdekel semmi, és minden mellébeszélés, kivéve, ha valaki azt mondja, amit hallani akarsz.
Egy kérdésed maradt, amire nem kaptál választ. Ez pedig a következő: "Marketing terv?"
Sok sikert minden válaszolni próbáló segítőkész gyikesnek ennek a kérdésnek (?) az értelmezésében és megválaszolásában.
Aki ismeri a ceget es dolgozik benne, varom valaszat, kizarolag privatban.
A mellebeszelesek ide johetnek -mint eddig-, en ide tobbe mar nem nezek be.
Aki a cegnel dolgozik, ismeri, legyszives privatban keressen.
Koszonom.
A tema zarhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!