Az Önkormányzattól kapott szociális segély meddig jár? Meg van határozva, hogy mennyi ideig kapom?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 07:02
2/5 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm a választ, meg fogom nézni rajta.
2012. máj. 31. 07:11
3/5 anonim válasza:
Nemtom mért hiszi sok idióta, hogy a cigányok kérik a segélyt. A segély nem lenne akkor halljon éhen sok munkanélüli? Van aki tanult is, vagy olyan megyében él ahol nincs lehetőség. Erre nem gondolsz? Amúgy jár amíg el nem helyezkedsz. vagy megvonják ha nem mész be közmelóra ha hívnak.
4/5 anonim válasza:
Az aktív korúak ellátására gondol, ami 25 ezer, akkor az addig, amíg munkába nem áll.
Én is ezt kapom, 23 éves vagyok, és nincs még elég munkaviszonyom a munkanélkülihez, ezért ezt tudtam igényelni a szociális központtól. Erre nekem ezt mondták.
Üdv, 23N
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. máj. 31. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!