Árufeltöltő az auchan-ban?
Figyelt kérdés
tapasztalatok? lehet választani éjszakai-nappali? mikortól meddig tartanak ezek a műszakok?2012. máj. 29. 10:44
1/3 anonim válasza:
véletlen megtaláltam ezt a kérdést de akkor már segítek hogy elkerüld a megaláztatást. Tegnap voltam éjszakára Auchanban árufeltöltőnek először, egy évfolyamtársam ajánlott be (18 vagyok de volt már egypár munkám). Egy éjszaka után felmondtam... magával a munkakörrel akkora gond nem volt, jó igaz fárasztó meg unalmas (borok pakolgatása, polcok szétszedése összeszerelése eltolása stb) de amit nem tűrtem el hogy csicskáztatnak, megaláznak és úgy beszélnek az emberrel ahogyan a kutyával sem szoktak. meg kell tenni mindent amit a főnök mond (az én esetemben a főnök egy nagyképű kisebbségi komplexusos agressziv f*sz volt), semmi instrukciót nem kaptunk semmihez, túlórázni kellett már 1. nap ( +pénz nincs érte) és ha ezt az ember szóvá teszi a főnöknek vagy visszaszól, ott rögtön kirúgják.
2/3 anonim válasza:
azt kihagytam hogy ez alatt a 9óra meló alatt összesen 1szer volt szünet, azon kívül ha megálltál a pakolgatásban,beszélgettél, vagy csak kerestél vmit, leszóltak hogy miért nem dolgozol. és zenét hallgatni közben nem lehet. nagyjából ennyi, röviden összefoglalva nem ajánlom nem ér meg napi 4000et
3/3 anonim válasza:
Az auchanban megszüntették az éjszakai árufeltöltést, mert nem akarnak éjszakai pótlékot fizetni. Megy a spórolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!