Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Barátom dollárban utalt nekem...

Barátom dollárban utalt nekem repjegyre, western union-on keresztül. Holnap viszont ki kéne vennem és betennem a bankszámlámra, hogy online tudjam intézni a jegyet, ott viszont euróban kell fizetni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy lenne okosabb, hogy ne bukjak annyit itt az átváltásokkal..Nem használtam még sosem western uniont,gondolom nem csak forintban adják ki a pénzt!Segítsetek!Köszi :)

2012. máj. 28. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Dollárban vedd fel mindenképp és a bankban váltsd.
2012. máj. 28. 16:08
 2/2 anonim válasza:
Szerintem ne a bankban váltsad mert ők is sokat lenyúlnak.Menj el egy pénzváltóba (keress fel többet).Ha nagyobb összegről van szó akkor nyugodtan alkudj (bankban nem tudsz).Nekem mindig beválnak ezek a módszerek.Sok sikert
2012. máj. 28. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!