Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyíregyházi diákmunka?

Nyíregyházi diákmunka?

Figyelt kérdés

Nyíregyházán milyen diákmunkát tudtok ajánlani mert sehol sem találok, vagy esetleg próbálkozzak meg egy szövetkezettel?

McDöglesznél/LEGOnál/Electroluxnál érdemes munkát vállalni?

2009. jún. 29. 19:10
 1/2 anonim válasza:
én is épp itt keresek. voltam már több diákszövetkezetnél is(minddiák, melodiák, fürgediák, pensum) ők is csak gyártosoros munkákat tudnak ajánlani, de legtöbb helyen be vannak táblázva legalább 3 hétre előre.én a fürgénél vok regisztrálva, azt mondták érdeklődjek, meg mondták h szolnak is de erre naon kevés esélyt látok. a fürgénél többször jártam úgy, hogy előre egyeztetve volt az időpont amikor mehetek dolgozni, már éppen idultam volna és írtak egy smst, h mégsem kell mennem sajnálják...nah ennek nagyon örültem:Dszal többször előfordult.nah meg ugyanitt oylan is volt, amikor elértem a gyárhoz, és nem engedtek be, mivel nem voltam rajta azon a bizonyos listán:Dmegint jol elba..ták a napomat:Djah és ezek nagyrészt hétvégék voltak, én pedig tiszalöki vagyok, és még a beutazásról is nekem kell gondokodnom, a céges buszra nem szállhatok fel...tehát ez egy érdekes dolog. el szeretnék jutni hegyaljára, munkát még nem találtam, remélem addig szerezek valami idény munkát, nekem bármi megteszi:), csak keressek egy kis pénzt...
2009. jún. 30. 17:54
 2/2 anonim válasza:

jah és sokaktól hallom, hogy a jászplasztikban borzalmas munkakörülmények vannak. nincsen légkondi, és a gépekből borzalmas meleg árad, még csak ablakot sem nyitnak... electroluxnál csupán 4-5 diákot foglalkoztatnak, náluk nincs felvétel. egy ismerősömet protekcióval juttatták be, ő volt az utolsó diák akit alkalmazni tudtak, de őt is csak ilyen beugróként. lego meg a flex szinte ugyanaz, itt azt mondják ismieim jó dolgozni, szerintem még a bérezés is reális...diákszövetkezeteknél mindenhol 411ft+műszakpótlék, természetesen az éjszakázással jársz jól, ha már elmúltál 18. az a legfőbb probléma, ha sikerül is valamelyik diákszövetkezetnél munkát találnod, folyamatosan nem tudnak alkalmazni, csak egy-egy nap, vagy hirtelen be kell ugranod, ha valaki visszamondja az adott napot.így nem lehet előre tervezni:Skövi hónap elején fizetnek ki.azonban olyan is előfordul, hogy ez nem történik meg, hallottam már ilyet is, párom is járt így.

sok szerencsét a munkakereséshez, remélem te nagyobb sikerrel jársz!:)

2009. jún. 30. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!