Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Rádiózásnál hogy jön be a pénz?

A Rádiózásnál hogy jön be a pénz?

Figyelt kérdés
Ha valaki rádiózik, abból hogyan tud megélni?
2012. máj. 25. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
reklámbevétel
2012. máj. 25. 19:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez még mindig ködös számomra...
2012. máj. 25. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
ezen én is sokat szoktam gondolkodni, de én se értem
2012. máj. 25. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:

hát abból úgy tud,hogy vannak hirdetői, akik fizetnek...viszont nyilván csak akkor fizetnek,ha a rádiónak neve,ismertsége, híre van...

a reklámokért pénzt kér...

de tudod ez olyan dolog,hogy ahhoz,hogy ez lehessen,több kolléga is kell,mert egy rádiónak legalább reggel 6-tól este 8-ig mennie kell,ez testvérek között is 14 óra...

alkalmazottak kellenek tehát,azok megint nincsenek ingyen... a játszott zene után pedig-ha nem kalózrádió- jogdíjat kell fizetni... ilyesmin töröd a fejed?

2012. máj. 25. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
de maga a rádiónak miből van bevétele?
2012. máj. 25. 20:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Személy szerint, ÉN nagyon szeretnék Rádiós lenni... jelenleg ez az egyetlen olyan munka, amit nagyon-nagyon szívesen végeznék... csak... egyszerűen nem tudok dolgozni... nem jutok el idáig. Sajnos.
2012. máj. 25. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Én viszont rádiózok és előttem is rejtély. Csak pénznyelő a rádió, a reklámokból a költségek töredéke se folyik be. Ezek nem titkos számok, hogy egy URH freki egy évre mennyi vagy egy országos állomásnál mennyi fél perc. Nagyon durva szponzori pénzek kellenek.
2012. máj. 25. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!