Melyik kaparós sorsjeggyel nyertetek eddig a legtöbbet?
Figyelt kérdés
Bocsi, nem tudom,hogy jó helyre írtam-e a kérdést, igazából nem tudtam kitalálni, hova is lenne a legcélszerűbb írni :)
Érdekelne, hogy melyiket szoktátok venni, és hogy szoktatok-e nyerni általában? És hogy melyiket tartod a legesélyesebbnek?
Köszi a válaszokat!
2012. máj. 19. 20:32
11/14 anonim válasza:
Na én a Bukszával semmit sem nyertem idáig 10-10 semmi! Szóval én azt leírtam teljesen! Fáraó kincse vagy pörgettyű ezeket szoktam venni és általában nyerek is 300-500 Ft-ot!
13/14 anonim válasza:
kicsi balckjack 200 Ft szinte minden második nyer igaz 10-6 alkalommal a vételárat nyertem vissza!
14/14 anonim válasza:
Lottóláz 10.000. Szuperbankó 6.000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!