Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy hétfőn...

Elképzelhető, hogy hétfőn feladtak nekem egy csomagot, és az még mindig nem érkezett meg? Belföldi csomagküldés, ajánlott levélként kértem.

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos elképzelhető. A múlt héten feladtam anyósomnak egy levelet ajánlottan elsőbbségivel és 6 nap alatt sikerült kézbesítenie a postának. No comment...
2012. máj. 17. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Az ajánlottat általában 3 napon belül kézbesítik, szóval nem sokára meg kell, hogy érkezzen.
2012. máj. 17. 21:36
 3/7 anonim válasza:
Szia! Még mindig nem kaptad meg?
2012. máj. 18. 10:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Van olyan, amit kedden küldtek el, az ma megjött, viszont egy hétfői még mindig nem..

Rákérdezzek az eladótól? Már hétfőn átutaltam neki a pénzt.

2012. máj. 18. 11:16
 5/7 anonim válasza:
Én kedden utaltam, és azt ígérte, fel is adja aznap, de attól tartok, hogy átvert. Tegnapi emailre sem válaszolt. El vagyok keseredve, nagyon sok pénzem bánja.
2012. máj. 18. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy miben egyeztetek meg az eladóval, de ha hétfőn utalták, akkor kedden kapta meg a pénzt és vagy volt aznap ideje feladni vagy nem. Ha csak szerdán került postára mondjuk délután, akkor simán lehet, hogy hétfőn kapod csak meg. A Magyar Posta sajnos elég lassú.
2012. máj. 18. 17:17
 7/7 anonim válasza:

Kedden délben utaltam, és azt mondta, rögtön feladja, tehát legkésőbb kedd délután. Ami igazán gyanús, az az, hogy nem válaszol az emailekre. Se a tegnapira, se a maira (csak annyit kérdeztem tőle, hogy pontosan mikor adta postára, de semmi válasz). (Amúgy megadta a nevét, tel.számát, számlaszámát, még telón is beszéltünk.)

Szerintetek még van remény?

2012. máj. 18. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!