Elképzelhető, hogy hétfőn feladtak nekem egy csomagot, és az még mindig nem érkezett meg? Belföldi csomagküldés, ajánlott levélként kértem.
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 18:50
1/7 anonim válasza:
Sajnos elképzelhető. A múlt héten feladtam anyósomnak egy levelet ajánlottan elsőbbségivel és 6 nap alatt sikerült kézbesítenie a postának. No comment...
2/7 anonim válasza:
Az ajánlottat általában 3 napon belül kézbesítik, szóval nem sokára meg kell, hogy érkezzen.
3/7 anonim válasza:
Szia! Még mindig nem kaptad meg?
4/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Van olyan, amit kedden küldtek el, az ma megjött, viszont egy hétfői még mindig nem..
Rákérdezzek az eladótól? Már hétfőn átutaltam neki a pénzt.
2012. máj. 18. 11:16
5/7 anonim válasza:
Én kedden utaltam, és azt ígérte, fel is adja aznap, de attól tartok, hogy átvert. Tegnapi emailre sem válaszolt. El vagyok keseredve, nagyon sok pénzem bánja.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miben egyeztetek meg az eladóval, de ha hétfőn utalták, akkor kedden kapta meg a pénzt és vagy volt aznap ideje feladni vagy nem. Ha csak szerdán került postára mondjuk délután, akkor simán lehet, hogy hétfőn kapod csak meg. A Magyar Posta sajnos elég lassú.
7/7 anonim válasza:
Kedden délben utaltam, és azt mondta, rögtön feladja, tehát legkésőbb kedd délután. Ami igazán gyanús, az az, hogy nem válaszol az emailekre. Se a tegnapira, se a maira (csak annyit kérdeztem tőle, hogy pontosan mikor adta postára, de semmi válasz). (Amúgy megadta a nevét, tel.számát, számlaszámát, még telón is beszéltünk.)
Szerintetek még van remény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!