Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha 20 éves lány lennél, és...

Ha 20 éves lány lennél, és lenne 5-600 ezer forintod elkölteni, mit vennél belőle?

Figyelt kérdés

1. egy régebbi (pl. 13-15 éves) autót pl. Peugeot

2. mellnagyobbítást

3. ruhát, cipőt, táskát stb.

Vagy valami egyebet? Mit?

2012. máj. 12. 15:01
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%

Agyat!

Ha van már egy kisebb összeged, nem kell azonnal elverni! Tedd félre.

2012. máj. 12. 15:04
 2/17 anonim válasza:
21%
én az vagyok és a legújabb technikai cuccokat venném. okostelót, laptopot, notebookot, tabletet, gépet, monitort, házimozit, táncpadot stb.
2012. máj. 12. 15:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen anyagi helyzetben lennék.

Ha középosztálybeli, és mindenem meglenne ezenkívül, és anyagi biztonságban lennék, akkor lehet, hogy elkölteném a nagyrészét, különböző szépítkezési dolgokra, ruhákra, étteremre, szórakozásra, kultúrára stb., egy részét pedig félretenném.

Ha csóró lennék, akkor valami nagyon hasznosra és szükségesre vagy elkölteném, vagy az egészet félretenném, esetleg vennék egy olcsó autót, ha a munkámat könnyebbé tenné, és tanácsot kérnék, hogy a többit mibe érdemes befektetni.

2012. máj. 12. 15:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én félreraknám, és amikor eljött az idő, akkor kifizetném belőle az esküvőmet vagy tenék még hozzá, és lenne elég pénzem egy saját lakásra. Vagy ha nincs mondjuk egy megbízható számítógépem, akkor azt vennék belőle, esetleg más olyan eszközt (pl.: telefon), ami nem teljesen jó már, a többit pedig félretenném.
2012. máj. 12. 15:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak elkölteni lehet (ez fontos, elkölteni, szóval nem félre rakni) akkor olyan valamire költeném aminek értelme van. 3 dolgot felsoroltál amit én alapból pénzpocsékolásnak tartok. Kocsit ilyen benzinárak mellett csak akkor, ha tömegközlekedéssel nagyon macerás lenne utazni és olcsóbban jönnék ki. A másik kettőt pedig, ne kelljen magyarázni. Egy részét pihenésre, a másik részét pedig olyan dolgokra amivel tágíthatom a látóköröm, gyarapíthatom tudásom stb..
2012. máj. 12. 15:38
 6/17 anonim ***** válasza:
21%
Érdemes melnagyobbításra költeni, különben nem fogsz tudni elhelyezkedni sehol sem
2012. máj. 12. 15:38
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem költeném el. De ha mindenáron el akarod költeni, az első kettő kivételével bármire, ami hasznos.
2012. máj. 12. 15:48
 8/17 A kérdező kommentje:

Igazából mindenem meg van.

Kocsi szerintem is fölöslegesen lenne, mert 1. régi lenne, 2. a fenntartása még jóval többe kerülne (biztosítás, benzin, szerelés, parkolás, autópálya díjak stb.)

Ruha, cipő meg ilyenekből meg tele vagyok. Nem is tudom már hova tenni...

Mellplasztika tűnik a legjobbnak, úgy is utálom ahogy kinézek...

2012. máj. 12. 15:55
 9/17 A kérdező kommentje:
Amúgy LEKOPOGOM!!
2012. máj. 12. 15:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

ha a kocsi felesleges akkor a mellnagyobbítás is.

Mert ha ronda a fejed akkor tök 8 milyen melled van.

2012. máj. 12. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!