Gyed időtartam kiszámításban szerintem tévedett az oep?
Hát már ne haragudj meg, de minek kérdezel, ha nem fogadod el a válaszokat, amik nem mellesleg a TÉNYEK.
A GYED a TGYÁS után indul, ez igaz, de nem 2 évig kapod, hanem addig a napig, amikor a gyereked betölti a 2. életévét.
Továbbá mindenki azon csodálkozik, hogy miért kapnál május 31-ig GYED-t, mikor nincs 2 ÉV, azaz 24 HÓNAP ledolgozott időd? Gondolokozz egy kicsit: nem is fizettél/vontak le tőled annyi járulékot, mint mástól. Akkor Te miért kapnál mégis ugyanannyit?
Ahelyett, hogy örülnél, még háborogsz azért a pár napért/forintért.
Sőt az életutadból kiindulva gondolom a 20 éveid elején jársz, akit felcsináltak a helyi kocsma raktárjában...ennek tükrében viszont érthető, hogy nem áldott meg a sors sok IQ-val:)
Képzeld el kedves utolsó, hogy nekem volt igazam, és az oep tévedett:) Szóval...Szerintem amúgy a kérdésem nem értetted, de nem is értem ezt a kirohanást..Hála ég olyan munkám van, aminél az elszámolt 15 nap 50 ezer ft-ot jelent, szóval gondolhatod, hogy az előbbi állításaid magadat minősítik... Bár lehet te abba a szerencsés helyzetbe vagy hogy ez neked pár ft, nekem nem.
És nem hiszem, hogy én lennék csak úgy, hogy hiába dolgozott, nem jelentették be...Szerintem sokan vannak így a mai világba, szóval az elmúlt pár évembe is rosszul kötöttél bele.Abba azért bízok, hogy ezt leírhattad ide, már jobban telik a mai napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!