Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetnék pénzt?

Hogyan szerezhetnék pénzt?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,még nem tudnák elmenni nyári diákmunkára,legalábbis itt a környékünkön nincs lehetőség.Jövőre mindenképp el fogok menni,mert 16 éves kortól már el lehet.Elég szar helyzetbe vagyunk,apukám beteg,már több mint egy hónapja itthon van,alig fog pénzt kapni,anyukám dolgozik,de ő is csak 90-100ezret keres,ami ugyan átlagos fizetés,de nekünk mégis kevés.a számlák is nagyon sokba kerülnek,mellette van még 2 hitelünk,és akkor még enni is kell valamit.ráadásul most apu gyógyszerei,meg nekem a gólyatábor,plusz a biztosítás 15 ezer,meg augusztusban 25ezer lesz a könyv nekem,és akkor ruhák,és a tesomról még nem is beszéltünk.Ő 24 éves egyetemre jár,még itthon lakik.Anyu mindig tiszta ideg,mert hó végére mindig elfogy a pénzünk.Én megértem,nem is várok el semmit,már ruhát se kaptam mostanában asszem márciusban utoljára,zsebpénzem sincs.

De olyan jó lenne egy kis pénz,szüleimnek is segítenék,de nem tudok,meg azért jó lenne magamra is költeni egy kicsit.Honann szerezhetnék pénzt?Esetleg ha eladnák valamit?

Egyébként akit érdekel:próbáltunk eladni 2 hűtőt,de senki nem vette meg.

2009. jún. 25. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Diákhitelt nem ajánlom.

Eladni nem nagyon érdemes dolgokat, mert nem tudod rendes áron eladni.

Diákmunka a legjobb megoldás.

Én is egyetem mellett 2 helyen dolgozok diákmunkán és az a havi 20-25.000FT jól jön.

2009. jún. 25. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Pókerezz a neten, bár 18 év a határ, de ha nem ezer dollárokat szedsz össze egy héten, nem fog feltünni senkinek. Ha ügyes vagy és megy akkor elég szépen jövedelmező. Olvass róla sokat, nézelődj a neten, kezd kicsi téten, és elindul a szekér meglásd.
2009. jún. 25. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
15 évesen te diákhitelt nem fogsz kapni...Igazából ha te akarsz dolgozni,akkor a diákszövetségen keresztül tudnál(bár a korod miatt csak szülői engedéllyel) De írtad,hogy erre nem sok esélyt látsz...Viszont a testvéred aki 24 éves elmehetne dolgozni,hisz nem ő lenne az első egyetemista aki az iskola mellett dolgozik...Nagyon sok olyan ember van aki így végezte el az egyetemet(minden tisztelet nekik)...Szóval inkább a tesódnak kéne így segítenie és nem neked,te még gyerek vagy....
2009. jún. 25. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
hitelt ne, mert abból sosem kerülsz ki, munka, újságkihordás és menj el egy olyan üzletbe, étterembe ahol valakit ismersz és kérdezd meg mit segíthetnél "zsebbefizetősen"- fontos, hoyg ismerd, nehogy átvágjon, építőiparban kőúművesek mellé sokszor kerenek... olvasd el a hirdetéseket is, esetleg fűnyírás valakinek, vagy árokpucolás, ha falun vagy, idős nénik szívesen veszik a segítséget és előre ki kell alkudni mennyiért.
2009. jún. 25. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:
25%

1

Probald meg átvagni a haverokat, irjal nekik sex dvdket penzert.

2

Ha van vmi haverod akinek bejön egy csaj de nem mer hozzá odamenni akkor beszélj a csajjal, és mond meg neki hogy fizetsz erte ha dumálgat néha a haveroddal vagy csak ugy tesz mintha tetszene neki.

Ezután kérj pénzt a haverodtol hogy és mond neki hogy bekeríted a not aki tetszik neki.

Majd a penzt amit a haverodtol kaptal felezd el a csajjal.

3

Keress pár könnyüvéru csajt akik egy kis pénzért kaphatóak mondjuk vetközésre, szervezz kanbulit valahol és szedj belépöt!

Aztán a végén fizess egy kevés pénzt a csajoknak is hogy legközelebb is eljöjjenek :)

2009. jún. 26. 02:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Remek ötletek! :)

Én is így keresnék...

2010. júl. 2. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!