A Tescoban az Erzsébet utalványt mindenre elfogadják?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy csak élelmiszert lehet vele fizetni, de ha veszek élelmiszert meg mellette mondjuk mosószert, akkor a mosószert külön kell kifizetni?2012. máj. 9. 21:12
1/4 anonim válasza:
Elmvileg valóban csak kajára fogadhatják el. Tehát ha veszel 1000Ft-ért ételt és 1000Ft-ért mosóport, csak 1000Ft Erzsébetet fogadhatnak el. Elvileg megoldható, hogy a gép egyből ki is írja mennyi a max Erzsébet... Eleinte a régi étkezésivel is így volt, később meg tévét is lehetett venni belőle...
2/4 anonim válasza:
pékáruk,
a grillpultban kapható termékek,
zöldségek és gyümölcsök,
tejtermékek – pl. tej, joghurt, tejföl, sajtok stb.,
mirelit termékek,
felvágottak,
friss húsáru, nyers hús
alapélelmiszerek – pl. rizs, száraztészták, só, cukor stb.
Én általában szétválasztom a kassza előtt, és persze luxustermékeket sem, csoki, csipsz, érdekes mert a diétás csokit (800ft) nem engedték, csak sima átlagos túrórudit... Változó, kasszástól is függ... én általában melo közben elkajálom a grillpultban
3/4 A kérdező kommentje:
Nos igen, csak kifejezettem élelmiszerre fogadták el... Teát sem tudtam belőle venni, mondjuk nem tudom az mióta számít luxuscikknek. A kasszás kiválogatta fizetésnél az élelmiszereket.
2012. máj. 17. 13:44
4/4 anonim válasza:
jól írta a második válaszoló én a tescoban dolgozom pénztárosként és azokra fogadjuk el. Ezekre nem: dohánytermékek, szeszes italok, kozmetikai és vegyi áruk, valamint olyan termékek vásárlása esetén, amelyek nem tartoznak az élelmiszerek kategóriájába. De az hogy pl. teára nem válthatjuk be az nekem még új...ilyet senki nem mondott nekünk...majd utána kérdezek. De egyébként a gép nekünk nem ír ki semmit hogy mire, hogy, és mennyi értékben lehet rá elfogadni az utalványt. KIcsit macerás mert át kell nézni mit vett és az alapján beváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!