Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha közös megegyezéssel jöttem...

Buni zsuzsanna kérdése:

Ha közös megegyezéssel jöttem el a munkahelyemről és anyu pedig közhasznú munkán van jelenleg én akkor kaphatok valamiféle segélyt? Pl. álláakeresési vagy egyáltalán ilyenkor mi jár és mikor kaphatok először? Sürgős a kérdés!

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 14:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Az álláskeresési attól függ, hogy van-e az elmúlt 3 évben legalább 360 munkaviszonyos napod.

Mikortól meddig volt munkaviszonyod?

A munkaviszony megszűnésének másnapján már mehetsz a munkaügyibe. Ha jogosult vagy az álláskeresési járadékra, már a következő számfejtéskor (következő hónap eleje) kézhez kapod (számládra utalják) a pénzt.

Ha nem vagy jogosult, akkor a foglalkoztatást helyettesítő támogatást igényelheted.

Ehhez tudni kellene hány éves vagy (elmúltál-e 20 éves), az elmúlt 2 évben hány napig voltál regisztrált álláskereső.

2012. máj. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!