Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Több mint 2 hete feladtam egy...

Több mint 2 hete feladtam egy levelet a postán, melyben több mint 40-50 éves antikvár könyvek voltak. Simán adtam fel, és nem érkezett meg. Nagyon kétségbe vagyok esve, mert 6 könyv volt, és nem érkezett meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. máj. 6. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem volt ajanlott vagy tertivenyes a kuldemeny akkor semmit.
2012. máj. 6. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Postát megkeresni és érdeklődni valahogy. Ha szerencséd van segítenek, ha nem, nem...

Sajnos így tanultad meg a leckét hogy ami érték azt nem adjuk fel simán!

2012. máj. 6. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen. fontos dolgokat minimum ajánlottan... nekem is tűnt már el levelem ami simán ment.
2012. máj. 7. 15:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy tudtad simán feladni??? Nekem már 1 könyv miatt is ugattak hogy túl nehéz, és küldjem ajánlottan...és nem egy lexikonról beszélek, csak egy 150 oldalas regény 1ik részéről
2012. máj. 7. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!