Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van valamilyen pénzátutalási...

Realblanco kérdése:

Van valamilyen pénzátutalási mód arra, hogy a a küldő fél ne tudja ellenőrizni, hogy hová küldi a pénzt?

Figyelt kérdés
Barátnőm számlájára szeretnék küldeni egy minimális összeget a szüleim számlájáról, és szeretném úgy, hogy ne tudja lenyomozni hová küldtem a pénzt. Megoldható lenne?
2012. máj. 3. 03:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Jól értem? Szüleid számlájáról akarsz utalni barátnődnek, úgy, hogy a szülők ne jöjjenek rá.

Neked van jogod egyáltalán utalni az ő számlájukról? Úgy értem, hogy a bank elfogad-e utalást tőled.

2012. máj. 3. 06:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Tehát lopni szeretnél a szüleidtől - hála az égnek erre nincs lehetőséged.
2012. máj. 3. 07:43
 3/8 anonim ***** válasza:
A Te esetedben szerencse, hogy nincs még ilyen pénzátutalási mód Magyarországon.
2012. máj. 3. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Hová süllyedünk? A saját szüleit lopja meg?!? Durva nem? Kiben bízhatna meg az ember a leginkább, ha nem a szüleiben, ha nem a gyerekeiben? Hányok.
2012. máj. 3. 10:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát azért ez nem éppen ilyen egyszerű, mint ahogy leírtátok :)

lopás igen, de jó célra...ugyanis a barátnőm szeretne hazautazni Londonból, csak nincs rá pénze...és nekem meg erre nem adnak. Ezért szeretném, de tudom, hogy undorító dolog...más ötletem viszont nincs :)

2012. máj. 3. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Nehogy dolgozz vagy kölcsönkérj, áá..... Inkább lopja.

Cigány vagy-e?

2012. máj. 3. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:
A barátnődnek nincs senkije, akitől KÖLCSÖN tudna kérni? Kölcsön= belátható időn belül visszaadom
2012. máj. 3. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:
nincs ilyen mód. a havi bankszámlaivonaton szerepelni fog.
2012. máj. 4. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!