Hogyha 20 évesen elég durván izmos vagyok, de nincs végzettségem, hol kaphatok valami állást?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 21:23
1/14 anonim válasza:
kőműves mellé cementes zsákot cipelni pont jó lennél
2/14 anonim válasza:
mondjuk lehetnél őrző-védő fess fickó :)
3/14 anonim válasza:
"elég durván izmos vagyok" asszongya.
Ez úgy hangzik mintha büszke lennél rá pedig diploma meg két nyelvvizsga mellett is lehetnél elég durván izmos. A munkaerőpiacon te vagy a legkevésbé keresett termék.
4/14 anonim válasza:
undorító a cig****nyok pfuj büszkélkedik pont elszarja mindenki úgy se lesz munkád mert egy megbízhatatlan népség vagytok!!!!!!!!ellopjátok a felszerelést ami abba segít h tudjatok dolgozni
5/14 anonim válasza:
Menj smasszernak vagy kidobónak - ha van hozzá erkölcsid.
6/14 anonim válasza:
Te lehetsz a finn kidobóember, Hallja Menjeninnen :D
7/14 anonim válasza:
Segédmunkásnak valóban jó menni. Ráadásul ha jó helyet fogsz ki, elég jól lehet keresni vele.
Bár én inkább azoknak szoktam javasolni, akik pont nem izmosak, mert egy nyár alatt kigyúrják magukat, plusz szép barnára sülnek, tiszta haszon :)
8/14 anonim válasza:
kedves kérdező, lehet, hogy a végzettséged hiánya mellett a stílusod is szerepet játszik abban, hogy nincs munkád. érdemes átgondolni.
9/14 anonim válasza:
Lehetnél bányász. Szerintem sem vagy cigány, azok kulturáltabbak.
10/14 anonim válasza:
Nem izomra kellett volna gyúrni, hanem agyra. Legalább egy kevés hús lett volna a káposztaléban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!