Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyha 20 évesen elég durván...

Hogyha 20 évesen elég durván izmos vagyok, de nincs végzettségem, hol kaphatok valami állást?

Figyelt kérdés

2012. máj. 1. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
kőműves mellé cementes zsákot cipelni pont jó lennél
2012. máj. 1. 21:27
 2/14 anonim ***** válasza:
mondjuk lehetnél őrző-védő fess fickó :)
2012. máj. 1. 22:21
 3/14 anonim ***** válasza:

"elég durván izmos vagyok" asszongya.

Ez úgy hangzik mintha büszke lennél rá pedig diploma meg két nyelvvizsga mellett is lehetnél elég durván izmos. A munkaerőpiacon te vagy a legkevésbé keresett termék.

2012. máj. 2. 01:14
 4/14 anonim válasza:
undorító a cig****nyok pfuj büszkélkedik pont elszarja mindenki úgy se lesz munkád mert egy megbízhatatlan népség vagytok!!!!!!!!ellopjátok a felszerelést ami abba segít h tudjatok dolgozni
2012. máj. 2. 07:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Menj smasszernak vagy kidobónak - ha van hozzá erkölcsid.
2012. máj. 2. 08:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Te lehetsz a finn kidobóember, Hallja Menjeninnen :D
2012. máj. 2. 08:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Segédmunkásnak valóban jó menni. Ráadásul ha jó helyet fogsz ki, elég jól lehet keresni vele.

Bár én inkább azoknak szoktam javasolni, akik pont nem izmosak, mert egy nyár alatt kigyúrják magukat, plusz szép barnára sülnek, tiszta haszon :)

2012. máj. 2. 09:01
 8/14 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, lehet, hogy a végzettséged hiánya mellett a stílusod is szerepet játszik abban, hogy nincs munkád. érdemes átgondolni.
2012. máj. 2. 10:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Lehetnél bányász. Szerintem sem vagy cigány, azok kulturáltabbak.
2012. máj. 2. 11:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem izomra kellett volna gyúrni, hanem agyra. Legalább egy kevés hús lett volna a káposztaléban.
2012. máj. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!