Sakk_matt kérdése:
A pénz nem boldogit. Mi a véleményetek erről? Mi szól ellene, mi mellette?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 23:22
11/14 anonim válasza:
Szerintem igenis boldogít. Sokan azért mondják,hogy nem mert hogy "a szeretetetet nem tudod megvenni" nos ez igaz ellenben minden mást igen. És szeretet meg a vagyon nem zárják ki egymást.
12/14 anonim válasza:
Szerintem ez nagy ostobaság hogy a pénz nem boldogít, szerintem az az ember aki ezt mondta már eleve boldog volt. Ahányszor ezt mondom valakinek azt mondja "De még pénzért sem veszel magadnak egészséget". Igen ez igaz de pénzért megvehetem azt ami ahhoz kell hogy kigyógyuljak, és egészséges legyek. én mindig ezt mondom "Jobb hogyha beteg vagyok és gazdag, annál hogyha beteg vagyok és szegény"
13/14 Melinda1800 válasza:
Szia!
Igaz már régi a kérdésed,de leírom,hogy mit gondolok én.Vannak olyan dolgok az életben,amikor hiába van pénzed mégsem vagy boldog.A pénz nem egyenlő a boldogsággal,ahoz kell egy megfelelő társ,barát,akivel megoszd az életet.A szeretet,a szerelem a legnagyobb ajándék,amit kaphatsz az élettől,a többi már csak ráadás.Tapasztalatból beszélek,de pl:lásd Richie Rich 1 - Rosszcsont beforrfilmet.
14/14 anonim válasza:
Rövid távon boldogíthat, hosszú távon nem (ahogyan semmi más sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!